Logitech predstavuje hravú myš POP Mouse a klávesnicu POP Keys s prispôsobiteľnými emoji klávesmi a charakteristickým mechanickým cvakaním.

Logitech uvádza klávesnicu POP Keys a myš POP Mouse, ktoré sa odlišujú od tradičných produktov a prinášajú možnosť personalizácie. Mení tým zaužívané zvyklosti, ako by mal vyzerať váš pracovný priestor. Predáva ich napríklad slovenský predajca Datacomp.sk za odporúčané ceny 97 eur za klávesnicu POP Keys a 37,60 eur za myš POP Mouse.

Logitech POPZdroj: Logitech
Logitech POP

Klávesnica POP Keys sa dodáva s ôsmymi vymeniteľnými klávesmi so symbolmi emoji – štyri z nich sú vopred nainštalované na samotnej klávesnici. Klávesy pre emoji je možné jednoducho nakonfigurovať na vkladanie obľúbených symbolov alebo na inú praktickú funkciu pomocou softvéru Logitech Options.

Logitech POPZdroj: Logitech
Logitech POP Keys a POP Mouse

Myš POP Mouse je vybavená špeciálnym horným tlačidlom, ktoré otvára ponuku emoji a môžete ho jednoducho nastaviť aj pre iné funkcie.

Retro klávesnica POP Keys ponúka mechanické klávesy v štýle klasického písacieho stroja. Má 12 funkčných kláves a nimi sa ovláda napríklad zhotovovanie snímok obrazovky, vypnutie mikrofónu alebo prehrávanie médií.

Myš POP Mouse sa ľahko zmestí do tašky alebo vrecka a je vybavená kolieskom Smartwheel. To sa automaticky prepína z režimu vysokej presnosti do režimu rýchleho rolovania podľa spôsobu práce. Hladké telo myši dobre padne do dlane. POP Mouse je v predaji v žiarivých farbách.

Logitech POP MouseZdroj: Logitech
Logitech POP Mouse v rôznych farbách

Po inštalácii aplikácie Logitech Options môžete myš používať so softvérovou funkciou Logitech Flow na ľahké kopírovanie a vkladanie textu, súborov a obrázkov priamo myšou medzi rôznymi počítačmi. Oba produkty POP sa totiž dokážu pripojiť až k trom zariadeniam naraz pomocou Bluetooth alebo bezdrôtového prijímača Logi Bolt. Sú tiež mechanicky odolné a majú dlhú výdrž batérie.

Myšky zakúpite na Datacomp.sk.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.