Počas MWC 2023 sme mali aj exkluzívny rozhovor s riaditeľom HONOR pre Európu, pánom Tony Ranom. Témou rozhovoru bol samozrejme najnovší telefón HONOR Magic 5 Pro ale aj Magic Vs. Tony nám k nemu povedal

Na európskom trhu vidíme veľký potenciál skladacích mobilných telefónov, ktoré spĺňajú rôzne používateľské scenáre. Od vykonávania pracovných činností až po sledovanie filmov alebo hranie hier. Veľká obrazovka nového prémiového telefónu HONOR Magic Vs ponúka viaceré možnosti. Keď si naň zvyknete, už nebudete chcieť iný mobilný telefón.“

Tony Ran, Honor
Tony Ran, riaditeľ Honor Európa pri našom rozhovore

Pýtali sme samozrejme aj na situáciu na Slovensku a dostali sme tieto odpovede. HONOR zaznamenal na Slovensku nárast predaja za rok 2022 a naďalej stabilne rastie. Predajné kanály značky HONOR v roku 2022 výrazne posilnili a značka je presvedčená o stabilnom raste v tomto roku. Najmä koniec roka 2022 a nákupy vianočných darčekov zaznamenali pre HONOR rapídny skok v predaji v porovnaní s predchádzajúcim rokom.

Očakáva sa, že vlajkové produkty spoločnosti HONOR, ktoré boli novo predstavené na veľtrhu MWC, sa čoskoro dostanú na náš trh. Navyše, nové vlajkové lode tentoraz pravdepodobne nebudú exkluzívne len u jedného predajcu, ale plánuje sa ich dostať do širšej siete predajcov.

Zdroje: vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.