Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Ricoh predstavuje novú sériu farebných inteligentných zariadení A4, ktorá uspokojí neustále vyvíjajúce sa potreby digitálnych pracovísk.

Séria je súčasťou prístupu spoločnosti Ricoh Dynamic Workplace Intelligence (Inteligencia dynamického pracoviska) a zahŕňa technológiu Always Current Technology Ricoh, ktorá zabezpečuje, že technické schopnosti produktov sa vyvíjajú súčasne s požiadavkami zákazníkov.

Nová farebná inteligentná multifunkčná tlačiareň RICOH IM C400 A4

Vďaka platforme Always Current Technology môžu ľudia pracovať šikovnejšie prostredníctvom technológií, ktoré poskytujú prispôsobivosť, bezpečnosť, udržateľnosť a jednoduchosť. Používatelia si môžu stiahnuť a nainštalovať nové aplikácie, funkcie a aktualizácie priamo do svojho zariadenia, čo im poskytuje absolútnu aktuálnosť a flexibilitu.

Táto platforma oprávňuje digitálne pracoviská rozširovať svoje schopnosti podľa najnovších potrieb a zároveň udržiavať softvér a bezpečnostné funkcie vždy aktualizované. Umožňuje okamžitý prístup k aktualizáciám hneď, ako sa dostanú na trh, čím zaniká potreba nákupu nového hardvéru kvôli doplnkovým funkciám alebo čakanie na vypršanie platnosti zmlúv. Okrem toho Inteligentná podpora Ricoh (RICOH Intelligent Support) zaisťuje rýchle vykonanie aktualizácie softvéru aj na diaľku a maximalizuje dobu prevádzky používateľa.

Medzi štyri nové farebné inteligentné multifunkčné zariadenia A4, ktoré sú dostupné v Európe, patria modely RICOH IM C300, IM C300F, IM C400F a IM C400SRF. Tieto zariadenia tlačia rýchlosťou 30 – 43 strán za minútu. Každý model má funkciu tlače, skenovania a kopírovania, pričom model IM C400SRF ponúka aj možnosť dokončovania.

Nové zariadenia obsahujú nový inteligentný operačný panel Ricoh, vybavený zdokonaleným procesorom, umožňujúcim rýchlejší prechod medzi aplikáciami a jemnou, citlivou dotykovou obrazovkou. Servisní odborníci spoločnosti Ricoh majú k inteligentnému operačnému panelu zariadenia prístup aj na diaľku, aby mohli rýchlo odstrániť problémy a vykonávať automatické aktualizácie firmvéru.

Olivier Vriesendorp, viceprezident pre produktový marketing, Ricoh Europe, vraví: „Úlohou podnikov všetkých veľkostí je prispôsobovať sa zmenám a spracovávať informácie bezprecedentným tempom. Už viac ako 80 rokov pomáhame zákazníkom s ich transformáciou a vyvíjaním riešení, aby sme  vyšli v ústrety ich konkrétnym vznikajúcim potrebám. Tieto nové inteligentné zariadenia umožňujú našim zákazníkom nainštalovať akékoľvek aplikácie kedykoľvek chcú, čo im umožňuje pracovať šikovnejšie a efektívnejšie.“

Ak sa chcete dozvedieť viac o nových inteligentných zariadeniach Ricoh, technológii Always Current Technology a ponuke Dynamic Workplace Intelligence spoločnosti Ricoh, navštívte www.ricoh-europe.com.

Značky: