Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Cloudové SaaS riešenie od ZyXel pre malé a stredne veľké organizácie dokáže hrozby v cloude zastaviť ešte pred ich vniknutím do siete.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi lídrov na trhu domácich a podnikových sieťových riešení využívajúcich prednosti umelej inteligencie a cloudu, dnes predstavila svoje nové SaaS riešenie Cloud Email Security (CES).

Organizácie a firmy z celého radu odvetví behom posledných 18 mesiacov vo veľkom prechádzajú na flexibilné pracovné modely. Napriek svojim výhodám tieto nové spôsoby práce robia starosti správcom sietí, ktorí musia, a to často s minimálnymi rozpočtami a zdrojmi, vzdialených pracovníkov chrániť pred neustále rastúcim počtom hrozieb.

Z aktuálneho prieskumu vyplýva, že jedným z troch najčastejších cieľov kybernetických útokov v roku 2020 boli poštové servery. Je teda evidentné, že organizácie sa musia pred týmito útokmi brániť. Riešenie Cloud Email Security od spoločnosti Zyxel malým a stredne veľkým organizáciám pomáha chrániť ich poštové servery pred kybernetickými hrozbami, bez toho,  aby museli meniť stávajúcu sieťovú infraštruktúru.

Riešenie Cloud Email Security zahŕňa antimalware, ochranu pred phishingovými útokmi, antispam a šifrovanie TLS a správcom sietí malých a stredne veľkých organizácií poskytuje komplexný cloudový nástroj pre zabezpečenie emailovej komunikácie, ktorý je ideálny k ochrane hybridného pracovného prostredia pred stále častejšími hrozbami.

Komplexná správa v cloude

Aby sme ochranu poštových serverov malých a stredne veľkých organizácií čo najviac zjednodušili, funguje celé riešenie Cloud Email Security v cloude. To znamená, že nevyžaduje žiadnu inštaláciu hardvéru a bez problémov spolupracuje s akoukoľvek stávajúcou sieťovou infraštruktúrou alebo bezpečnostným riešením.  Užívatelia riešenia Cloud Email Security sa teda nemusia obávať žiadneho prerušenia emailových služieb alebo spojenia so zákazníkmi a zamestnancami.

Medzi prednosti nášho riešenia patrí tiež ovládací panel, pomocou ktorého môžu správcovia sietí riadiť, monitorovať a analyzovať chovanie užívateľov a poštových schránok. Správcovia tak jednoducho odhalia všetky potenciálne hrozby bez toho,  aby k tomu potrebovali špecializovaný IT alebo bezpečnostný tím.

Flexibilná ochrana elektronickej pošty bez narušenia prevádzky

Cloud Email Security je užívateľsky ústretové riešenie, ktoré spoločnosť Zyxel ponúka formou flexibilne nastaviteľnej licencie pre 5, 10, 25 alebo 50 užívateľov. Riešenie je kompatibilné s rôznymi cloudovými systémami, ako napr. Office 365 alebo Google, a s lokálnymi poštovými serverami, čo zaisťuje ochranu sietí bez ohľadu na to, kde sa zamestnanci alebo servery nachádzajú.

Nathan Yen, oblastný viceprezident divízie Zyxel Gateway, v súvislosti s jeho uvedením na trh uvádza: „Výzvy, pred ktorými stoja správcovia sietí v malých a stredne veľkých organizáciách, nejde ignorovať. Rozmach hybridných pracovných modelov, kedy zamestnanci pracujú z mnohých rôznych lokalít, správcom komplikuje ochranu sietí pred stále dômyslnejšími a častejšími hrozbami. Naše nové riešenie Cloud Email Security je navrhnuté tak, aby im tieto úlohy uľahčilo a prispelo k lepšej ochrane sietí malých a stredne veľkých organizácií, v ktorých sa práca z domu stáva novou normou.“ Licenciu k riešeniu Cloud Email Security je možné zakúpiť na platforme Zyxel Marketplace a u našich obchodných partnerov. Bližšie informácie nájdete na stránkach https://www.zyxel.com/CES

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.