Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ocenenie Frost & Sullivan 2021 Global Technology Leadership Award získalo riešenie Huawei CloudFabric 3.0, ktoré zabezpečuje plnú priepustnosť informácií v dátových centrách.

Digitálna transformácia naberá na obrátkach, podniky hľadajú dátové centrá, ktoré im poskytnú dostatočný výpočtový výkon. „Outsourcing“ inovačných zdrojov však často narazí na technické prekážky. Konvenčné siete dátových centier sú náchylné na stratu paketov a iba 0,1 percentná strata paketov môže znížiť výpočtový výkon o 50%.

Spoločnosť Huawei za posledné roky investovala významné zdroje do vývoja ethernetu a sietí autonómneho riadenia vozidiel. V tomto smere sme zaznamenali veľa úspechov, najmä vo vzťahu k bezstratovosti, automatizovaného manažmentu sietí a poskytovania sietí ako služby,“ hovorí Leo Wang, riaditeľ divízie dátových centier Huawei.

Ethernet bez straty dát

Huawei vytvoril algoritmus iLossless, ktorý umožňuje presné ovládanie rýchlosti prenosu, čím sa eliminuje závislosť na odborných pracovníkoch. Algoritmus zaisťuje nulovú stratu paketov v sieti Ethernet a pomáha dosiahnuť plný výpočtový výkon.

Automatizované ovládanie siete

Huawei CloudFabric 3.0 poháňa systémy autonómneho riadenia vozidiel na úrovni L3. Vozidlá úrovne 3 dokážu svoje rozhodnutie robiť samé, aj keď stále vyžadujú ľudský dozor. K výsledným výhodám patrí dostupnosť služieb v priebehu niekoľkých sekúnd, lokalizácia porúch v priebehu minút a proaktívna detekcia 90% sieťových rizík.

Sieť ako služba

CloudFabric 3.0 v dátových centrách zjednocuje zariadenia od mnohých dodávateľov do jedného celistvého systému. Vďaka tomu je nasadenie multi-cloudových sietí možné v priebehu niekoľkých dní, namiesto niekoľkých mesiacov. Doba trvania servisných období sa taktiež skráti z mesiacov na jeden týždeň.

Riešenie CloudFabric 3.0 spoločnosti Huawei bolo nasadené vo viac ako 12 000 spoločnostiach a 140 krajinách a regiónoch.

Značky: