Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pozíciu medzi najúspešnejšími značkami na Slovensku SENCOR s prehľadom obhájil už po tretí krát, čo len potvrdzuje jeho filozofiu „prinášať ľuďom radosť“.

Pôvodom japonská značka SENCOR je na trhu so spotrebnou elektronikou už vyše pol storočia. Precíznosť a kvalita prevedenia sa podpísala pod filozofiu značky, snažiacej sa o čo najväčší používateľský komfort, skĺbený s unikátnym dizajnom a jednoduchým ovládaním. Po ázijskej expanzii otvorili značke cestu do Európy kazetové magnetofóny a autorádiá. Na začiatku nového tisícročia to bol práve SENCOR, ktorý prišiel ako prvý prišiel na trh s DVD prehrávačmi, podporujúcimi DivX a tiež bol najpredávanejším výrobcom DVB-T set top boxov.

Produkty pre každú oblasť života

SENCOR však na vavrínoch nezaspal a neustále inovuje svoje produkty od kuchynských a „upratovacích“ spotrebičov cez audio, video a kancelársku techniku a osobnú starostlivosť až po high-tech produkty. O vysokej profesionalite špičkových vývojárov svedčí aj to, že nezostali len pri technologickom vylepšovaní. V spolupráci s dizajnérmi sa im podarilo vniesť emóciu aj do takej na pohľad obyčajnej kategórie ako sú kuchynské spotrebiče. Ich neprehliadnuteľné farebné prevedenie utkvie v pamäti každému. Aj to je súčasť filozofie značky: Prinášať ľuďom radosť. Že sa to SENCORu darí svedčí aj fakt, že  dnes má doma minimálne jeden Sencor vyše 10 miliónov ľudí z 50 krajín a 5 kontinentov.

Tri ocenenia po sebe sú vyjadrením priazne

Popularitu a obľúbenosť značky SENCOR na Slovensku potvrdili už tretíkrát po sebe aj slovenskí spotrebitelia a Odborná porota Brand Council, ktorí značku ocenili prestížnou cenou Superbrands Slovakia 2020. „Som veľmi rád, že sa nám toto významné ocenenie podarilo obhájiť a to nie raz, ale rovno tri ročníky po sebe. Vnímam to ako uznanie jednak kvality a dizajnu výrobkov, jednak práce našich produktových manažérov. Práve oni na základe spätnej väzby zákazníkov prinášajú nápady na ďalšie inovácie a zlepšovanie značky SENCOR vo všetkých oblastiach, aby sme aj naďalej mohli prinášať ľuďom pocit uspokojenia,“ hovorí Vitalij Fomenko, marketingový manažér spoločnosti FAST PLUS, oficiálneho distribútora značky SENCOR na Slovensku.

Značky: