Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ultra kompaktná ROCCAT Suora dorazí na pulty obchodov v júli.

Spoločnosť ROCCAT, nemecký výrobca príslušenstva, dnes predstavila úplne novú konštrukciu mechanickej klávesnice pre herných nadšencov. Bezrámová konštrukcia klávesnice Suora odráža filozofiu čistej a výkonnej mechanickej klávesnice pre všetkých hráčov. Robustná, ale kompaktná hliníková konštrukcia ponúka konzistentnú platformu bez rozptyľovania. Žiadna opierka pre dlane, hrubé línie, tlačidlá pre palce alebo zbytočné klávesy na ovládanie médií, iba vysokokvalitné mechanické klávesy vsadené do odolnej základne. Podsvietenie kláves má exkluzívnu ROCCAT modrú farbu a podporuje efekt dýchania s 11 úrovňami jasu, čo zaručuje špičkové osvetlenie.

Strohý dizajn zabezpečí, že sa dostanete k akcii a ničím nerušenému hraniu rýchlejšie a bližšie. Intuitívne navrhnutá klávesnica pre rýchlosť vám bude na nič, ak vášmu tempu nebudú stíhať klávesy. Suora je preto vybavená pokročilou technológiou anti-ghosting, ktorá zabezpečí, že každý jeden stisk klávesy bude znovu a znovu zaregistrovaný. Suora s odozvou 1000 Hz (1 ms) bude s vami pri každom stisku klávesy. Pevná konštrukcia je doplnená odolnými mechanickými klávesmi, každá so životnosťou 50 miliónov stlačení.

Suora takisto plne podporuje ROCCAT Swarm, softvérové stelesnenie filozofie ROCCAT – byť pripravený na budúcnosť. Bude vám istiť chrbát na všetkých relevantných herných platformách a zariadeniach. Je to systém novej generácie, ktorý združuje všetky hry, aplikácie a produkty ROCCAT na jednom mieste. Je to veliteľský mostík, ktorý vás nenechá v štichu.

Klávesnica ROCCAT Suora sa začne predávať začiatkom júna 2016 za maloobchodnú cenu 99,99 eur.

Tech specs:

  • pokročilá anti-ghosting technológia
  • odozva 1000 Hz
  • 50 miliónov stlačení kláves (spínače TTC)
  • multimediálne funkcie
  • 6 programovateľných makro kláves

Rozmery / váha:

  • šírka 12,5 cm, výška 43.0 cm