Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Meno Jared Leto asi nemusíme osobitne predstavovať. Herec, spevák a člen kapely Thirty Second to Mars príde na Slovensko a v Bratislave odohrá koncert. Pre milovníkov jogy, ktorá je pre mnohých životným štýlom organizuje Fredy Ayisi ďalší ročník festivalu Shantiloka. Na svoje si ale tento týždeň prídu aj deti. Vybrali sme pre vás tie najlepšie podujatia.

  1. Neskoro večer

Boli ste už niekedy na nakrúcaní relácie? Máte jedinečnú možnosť zažiť túto atmosféru u Petra Marcina v jeho talkšou Neskoro večer. Stretnete sa s hosťami, moderátorom a uvidíte, ako to vyzerá z tej opačnej strany.

„Od 27. augusta sa začnú nakrúcať ďalšie časti a hneď v prvej sa predstaví zabávač Jožo Pročko, hudobná skupina Ščamba, herečka Stanka Kašperová a majsterka Európy v kickboxe Monika Chochlíková. Súčasťou talkšou je aj živá hudba, čiže zábava a zážitok sú zaručené,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Neskoro_vecer

  1. Tárajko a Popletajka- Pirat show

Pesničky, tance, prekvapenia a hľadanie pokladu. To všetko majú pre deti pripravené Tárajko a Popletajka, ktorí sa rozhodli požiadať deti o pomoc pri hľadaní strateného pirátskeho pokladu.

„Tárajka a Popletajku deti milujú aj preto, že sa môžu interaktívne zapojiť do deja. Zabavia sa a niečo naučia. Dvojica sa na deti teší vo Vígľaši, 29. augusta,“ spresňuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Tarajko_a_Popletajka_Pirat_Show

  1. Shantiloka 2018- Festival yogy a relaxačnej hudby

Vynikajúci učitelia jogy a skvelí prednášajúci. K dispozícii budú rôzne masáže, terapie, ale aj zdravotné diagnostiky. Budete si môcť zacvičiť rôzne druhy jogy a na jarmoku sa vyzbrojiť jogovými pomôckami.

„Fredy Ayisi je jeden z popredných slovenských učiteľov jogy, ktorá sa stala jeho životnou cestou. V Bratislave má vlastné jogové štúdio a spolupracuje s mnohými inšpiratívnymi ľuďmi, ktorí pravidelne oživia tento festival,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/SHANTILOKA_2018_FESTIVAL_YOGY_A_RELAXACNEJ_HUDBY

  1. Thirty Second to Mars

Do Bratislavy zavíta skvelý herec a spevák Jared Leto s jeho bratom Shannonom, s ktorým tvoria skvelé rockové zoskupenie Thirty Second to Mars. Koniec leta sa ponesie v znamení melodického rocku a týchto sympatických pánov.

„Jared Leto je nielen výborný spevák, ale aj oscarový herec. Získal ho v roku 2014 za vedľajšiu úlohu vo filme Dallas Buyes Club. Na scéne sú presne 20 rokov a skutočne sa ich oplatí vidieť,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/THIRTY_SECONDS_TO_MARS-60250

  1. Medzinárodné stretnutie zbojníkov v Terchovej

Ľudový festival s gulášom, Kandráčovcami, Kollárovcami, Desmodom a inými. Privíta vás prekrásna príroda Vrátnej doliny, Terchová a všetci zbojníci z okolia.

„Je to už tradičný a obľúbený festival pre tých, ktorí majú radi slovenské tradície a ľudovú hudbu, ale aj pre tých, ktorí len milujú naše krásne Slovensko,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Medzinarodne_stretnutie_zbojnikov_v_Terchovej

Značky: