Novinka umožní využívať funkcie aplikácie Outlook priamo v prehliadači.

Určite ste postrehli, že toto rozšírenie bolo ešte v júni sprístupnené aj pre prehliadač Edge. Teraz sa toto rozšírenie dostáva aj do prehliadača Chrome. Pokiaľ chcete mať funkcie Microsoft Outlook aj v prehliadači od Google ako rozšírenie, môžete si ho nainštalovať priamo z webového obchodu prehliadača.

Po pridaní do Chrome toto rozšírenie umožňuje prístup k e-mailovej službe bez toho, aby používatelia museli prepínať karty. Rozšírenie funguje so službami Outlook aj Hotmail.

Outlook Chrome rozšírenieZdroj: Google

Rozšírenie umožňuje používateľom nielen rýchly prístup k ich e-mailom, ale môžu tiež pristupovať ku Outlook kalendáru, úlohám a kontaktom priamo z ponuky rozšírení v hornej časti prehliadača Chrome. Rozšírenie prehliadača Microsoft Outlook je dokonca možné používať na vyhľadávanie, pridávanie a úpravu kontaktov v programe Outlook a na zadávanie nových úloh, ich úpravu a označovanie ich stavu.

Pokiaľ by ste chceli rozšírenie Microsoft Outlook nainštalovať do prehliadača Google Chrome, urobiť tak môžete zo stránky obchodu TU. Ak však používate prehliadač Edge, rozšírenie si stiahnete TU

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.