Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Registrácia do programu Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2022 je spustená. Do súťaže, vďaka ktorej môžu etablované aj začínajúce spoločnosti prezentovať svoje vedúce postavenie v technologickom odvetví, sa firmy môžu prihlásiť do 31. augusta 2022.

Rebríček Deloitte Technology Fast 50 CE hodnotí najrýchlejšie rastúce technologické spoločnosti na základe ich percentuálneho rastu tržieb. Jeho cieľom je propagovať úspešné firmy nielen v strednej Európe, ale na celom svete. Do programu sa môžu prihlásiť verejné aj súkromne vlastnené spoločnosti, ktoré pôsobia v oblastiach informačných, finančných či environmentálnych technológií, komunikačného, mediálneho a zábavného priemyslu alebo v zdravotníckom sektore. Súťaž poskytuje príležitosť nadviazať kontakty s kľúčovými firmami z odvetvia prostredníctvom platformy Fast 50, získať uznanie na trhu, zvýšiť povedomie o značke a získať pozitívnu publicitu v médiách.

Som veľmi rada, že aj tento rok budeme môcť oceniť slovenské firmy za ich talent a nápady, vysoké ambície a odhodlanosť v práci, ktoré im umožňujú stať sa poprednými inovátormi v rôznych oblastiach. Deloitte Technology Fast 50 CE nám každý rok ukazuje, aké úspešné môžu byť spoločnosti v neustále sa rozvíjajúcom svete technológií, čo môže byť obrovskou motiváciou pre prihlásených,“ uviedla Ivana Lorencovičová, Managing Partner, Deloitte Czech & Slovak Republic.

Spoločnosti, ktoré formujú technologický sektor v strednej Európe, súťažia v nasledujúcich kategóriách:

  • Fast 50 – hlavná kategória rebríčka hodnotí spoločnosti, ktoré svoju podnikateľskú činnosť vykonávajú minimálne 4 roky a ich prevádzkové výnosy dosiahli minimálne 100 000 EUR za rok 2021.
  • Companies to Watch – kategória pre mladšie firmy, ktoré svoju podnikateľskú činnosť vykonávajú minimálne 3 roky a ich prevádzkové výnosy sú vo výške minimálne 30 000 EUR za rok 2021.
  • Impact Stars – špeciálna kategória oceňuje firmy, ktoré úspešne spájajú skvelé produkty alebo služby s pozitívnym vplyvom na spoločnosť, podnikanie, inovácie, životné prostredie alebo diverzitu.

Súťaž Deloitte Technology Fast 50 CE sa organizuje v 18 krajinách strednej Európy vrátane Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska. Minulý rok bolo v súťaži ocenených celkovo 11 z 28 prihlásených slovenských firiem – Kontentino, Sudolabs, ADUS Technologies, Gentlemen´s, Expandeco, Techband.io, Simplicity, Wilio, Sensoneo, Nexineo a Ambitas.

Lokálnymi partnermi 23. ročníka programu sú globálna banka Citi a coworkingová sieť HubHub. Podrobné informácie nájdete na webe Deloitte na Slovensku.

Značky: