Americká spoločnosť Owlet prichádza aj na slovenský trh s extra inteligentnou detskou opatrovateľkou, ktorá poskytuje rodičom rozhodujúcu vlastnosť – pokoj v duši.

Každý rodič pozná ten pocit, keď jeho dieťa v noci spí. Spí vôbec dobre? Je všetko v poriadku? S novým produktom od Owlet to viete… Nový produkt zlepšuje to, čo funguje a rozširuje to, na čo sa zabúda. Sleduje nielen skutočne dôležité informácie a nie je to len dych. Monitorujete srdcovú frekvenciu a hladinu kyslíka v krvi bábätiek a to pomocou pulznej oxymetrie. Prístroj rovnako zaznamenáva aj trendy spánku dieťaťa, ako je dĺžka spánku, počet prebudení počas noci a kvalita spánku.

OwletZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Balenie produktu Owlet

To poskytuje vám ako rodičom väčší pokoj a istotu. Dieťa v bezpečí je pre rodiča to najdôležitejšie. A šťastnejší rodič znamená aj šťastnejšie dieťa.

Spoločnosť Owlet Baby Care bola založená pred 10 rokmi a to ľuďmi, ktorí boli rodičia vo veku, keď mali bábätká. Ich víziou bolo priporaviť produkty, s ktorými budú sami spokojní.

Výhody:

  • Väčšina detských monitorov síce poskytuje zvukové alebo vizuálne informácie o tom, čo sa deje s vaším dieťaťom, ale neodhaľujú to najdôležitejšie o stave vášho dieťaťa. Owlet používa inteligentnú detskú ponožku, ktorá výrazne rozširuje možnosti tradičných detských monitorov.
  • Je to prvé zariadenie pre deti, ktoré monitoruje srdcovú frekvenciu a hladinu kyslíka.
  • Inteligentná ponožka využíva overenú technológiu pulznej oxymetrie, ktorá je preukázateľne bezpečná a presná.
  • Inteligentná ponožka Smart Sock poskytuje presné informácie o spánku vášho dieťaťa

Inteligentná ponožka

Základným zariadením je inteligentná ponožka Smart Sock 3. Ak svieti na zeleno, všetky údaje sú v normálnych medziach. Ak sú však namerané hodnoty mimo nastavených rozsahov, rozsvieti sa červené svetlo a upozorní vás na to prostredníctvom zvukového signálu a mobilnej aplikácie.

OwletZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Inteligentná ponožka s nabíjačkou, vedľa je kamera

Ponožka Smart Sock 3 je vhodná aj pre najmenšie a najzraniteľnejšie deti. Predpokladaný rozsah hmotnosti je od 2,2 do 13,6 kg. Obsahom balenia je snímač inteligentnej ponožky Smart Socks, nabíjacia základňa, dve ponožky Smart Socks 3 (farba sa dá vyberať, samostatne stojí ponožka 59,99 eur). Veľkosť ponožiek vhodná pre malá bábätká od narodenia do 18 mesiacov. Systém je kompatibilný s kamerou Owlet Cam.

OwletZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Funkcie systému Owlet

Rozšírená verzia je Smart Sock 3 Plus, ktorá má aj možnosti na na monitorovanie a sledovanie detí od narodenia do 5 rokov (až do 25 kg). Jej cena je bez snímača 91,99 eur.

Owlet
Namerané hodnoty pomocou inteligentnej ponožky

Kamera s vysokým rozlíšením

Owlet Cam streamuje v HD kvalite video s nočným videním a s obojsmerným zvukom do vášho smartfónu so zabezpečeným Wi-Fi šifrovaním.

Owlet
Umiestnenie kamery Owlet Cam nad postieľkou

Budete tak informovaní o potrebách dianí okolo dieťaťa pomocou obrazu a zvuku na pozadí. Owlet Cam sa dá spárovať s ponožkou Smart Socks 3. Monitoruje tiež teplotu v miestnosti. Kamera má široký zorný uhol 130° a štvornásobný digitálny zoom. Aplikácia Owlet je pre Android a iOS a kamera sa dá umiestniť aj na stenu.

Owlet
Kombinovaná výbava s inteligentnou ponožkou a kamerou

Ceny: Inteligentná ponožka so snímačom Smart Sock 3: 359,99 eur

Kamera Owlet Cam: 184,99 eur

Inteligentná ponožka Owlet Smart Sock 3 spolu s kamerou Owlet Cam: 479,99 eur

Zdroje: vlastné, Owlet, Mercatus

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.