Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Geomag vie, že najlepší spôsob učenia je formou hry. Vďaka nej sa u detí rozvíja rad zručností a schopností. Hra podporuje prirodzenú detskú zvedavosť, predstavivosť a zmysel pre dobrodružstvo. Prostredníctvom hry sa deti ľahko učia základným zručnostiam, vzájomnej spolupráci, schopnosti zdieľať svoje myšlienky, ale tiež sústrediť sa a riešiť problémy.

Magicube je produktová rada ovenčená mnohými oceneniami, ktorá spôsobila revolúciu v segmente stavebníc na princípe kociek. Magicube má jedinečný patentovaný systém magnetov, ktorý kockám umožňuje vzájomné prichytenie z akejkoľvek strany. S Magicube Animals deti prikladajú magnetické kocky k sebe a vytvárajú tak zvieratká. Každé z nich je rozdelené do troch samostatných častí – hlavu, strednú a dolnú časť tela. Správnym zložením môžete vytvoriť šesť úžasných zvieratiek: tigra, orla, delfína, opicu, medveďa a klokana.  Kým dieťa stavia, rodičia ho môžu naučiť veľa vecí o prirodzenom prostredí zvieratiek, o tom, čo jedia a kde na svete žijú. Bavte sa, precvičujte a objavujte svet zvierat spoločne. A to úplne najlepšie je, že môžete dokonca spájať zvieratká navzájom. Čo vznikne spojením tigrej hlavy, medvedieho tela a opičích nôh? Nechajte deti využiť ich úžasnú fantáziu a vznikne množstvo nových druhov s neuveriteľnými menami.

Stavebnica Magicube Zvieratká obsahuje magnetické kocky, ktoré sa k sebe prichytia z akejkoľvek strany. Umožní tak dieťaťu hrať sa a zároveň objavovať. Bavte sa stavaním kociek a rozprávaním si o mačke, psovi, medveďovi, kuriatku a koníkovi. Stavebnica Magicube Zvieratká predstaví šesť najobľúbenejších zvieratiek. Kombinujte a spájajte vzájomne časti rôznych zvieratiek a užite si veľa zábavných chvíľ. Kompatibilné tiež s kockami ďalších sád Geomag Magicube pre ešte väčšiu zábavu.

Značky: