Štvrtý ročník najväčšej výstavy elektromobilov na Slovensku, Salón Elektromobilov 2023, opäť začína v hlavnom meste. Bratislavské nákupné centrum Bory Mall sa v termíne od piatka 19.mája do nedele 21. mája 2023 premení na centrum elektromobility.

Testovacie jazdy od piatka do nedele

Salón Elektromobilov 2023 naplno prebieha počas všetkých troch dní – od piatku až do nedele. Vystavené vozidlá, stánky partnerov a testovacie jazdy budú k dispozícii vždy od 10:00 do 18:00 hodiny. Testovacie jazdy budú prebiehať ako vždy – na vonkajšom parkovisku pred KUBU, blízko nabíjacích staníc ZSE Drive. Výstava elektromobilov bude dostupná aj v interiéri nákupného centra Bory Mall tiež od piatka do nedele spolu so spomínanými testovacími jazdami a výstavou zástupcov nabíjačiek a fotovoltaiky.

Salón ElektromobilovZdroj: Mojelektromobil.sk
Salón Elektromobilov

Sobota: stretávka majiteľov a panelové diskusie

V sobotu bude aj každoročné stretnutie majiteľov elektromobilov, ktoré začne o 11-tej hodine. Okolo obeda by prebehla jazda majiteľov okolo nákupného centra. Stretnutie majiteľov elektromobilov prebehne na vyhradenom parkovisku číslo 20 a 21 nákupného centra Bory Mall počas soboty 20. mája 2023 v čase od 11:00 do 13:00.

Oficiálny program a panelové diskusie začnú o 13-tej hodine. Súčasťou budú prezentácie noviniek elektromobilov, ako aj panelové diskusie. Účasť potvrdili aj majitelia elektromobilov, ktorí sa podelia o skúsenosti z nabíjania elektromobilu z fotovoltaických panelov.

Novinkou bude aj prezentácia Draha Pioka z RDM Garáž, ktorý prezradí detaily o správnej starostlivosti o auto každého druhu. Moderovať sobotný program bude obľúbený Slávo Jurko.

Nedeľný koncert pre deti: Zahrajko a Miro Jilo

Sviežim spríjemnením bude aj program pre celú rodinu. Tešiť sa môžete na nedeľný koncert plný piesní pre deti aj dospelých pod taktovkou detských vystúpení v podaní Zahrajka a Miro Jilo. Pre deti budú pripravené aj špeciálne ceny – detské zubné kefky od partnera DM Drogerie. Koncert Zahrajko zo Spievankova začína v nedeľu 22.5.2023 o 15:00. Hneď potom bude nasledovať koncert Miro Jilo od 16:00.

Testovacie jazdy elektromobilov na jednom mieste

Zastúpenie tu budú mať všetky zvučné mená automobilového priemyslu, ktoré majú čo povedať v segmente e-mobility. Tešiť sa môžete napríklad aj na testovacie jazdy na špičkových vozidlách ako ŠKODA Enyaq iV, PEUGEOT e-2008, PEUGEOT e-RIFTER, PEUGEOT 408 a zástupe ďalších plne elektrických aj hybridných modelov, čakajú len na Vás.

Skutočne sa bude na čo tešiť, z účastníkov akcie môžeme spomenúť ZSE Drive, Škoda Auto, KIA, AUDI, GreenWay, EV-GP, Ford, Citroen, DS, DriveTesla.sk, Opel, Peugeot, DPD, Nissan, MG, Fiat či Volkswagen, ktoré dorazia so svojimi novinkami. Ďalšie značky ešte postupne pribúdajú.

Salón ElektromobilovZdroj: Mojelektromobil.sk
Salón Elektromobilov

Salón Elektromobilov už štvrtý ročník

Akcia Salón Elektromobilov 2023 Bratislava je špecializovaná výstava elektromobilov a plug-in hybridov, ktorá na jedno miesto prináša elektrifikované vozidlá, súvisiacie technológie, odborné prednášky a zástup majiteľov elektromobilov. Zaujímavá je však nielen pre fanúšikov elektromobilov, ale aj pre širokú verejnosť, ktorá sa chce dozvedieť viac informácií o nastupujúcom trende e-mobility. Bezplatná registrácia je spustená, takže netreba váhať.

Desiatky vystavených elektromobilov a hybridných vozidiel, testovacie jazdy, prednášky, diskusie, súťaže a bohatý sprievodný program pre celú rodinu! Toto všetko a oveľa viac čaká na návštevníkov Salónu Elektromobilov 2023 Bratislava.

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.