Noví používatelia dostanú v cloude namiesto 15 GB iba 5 GB úložného priestoru.

Pokiaľ ste niekedy používali smartfón alebo tablet od spoločnosti Samsung, tak pravdepodobne viete, že každý registrovaný používateľ má možnosť využívať na zálohovanie obsahu svojho zariadenia aj cloud spoločnosti. Pokiaľ ste sa doteraz do svojho Samsung účtu nezaregistrovali, tak teraz je ten najvyšší čas, aby ste získali pôvodnú kapacitu bezplatného úložného priestoru v cloude. Čoskoro bude toto bezplatné úložisko pre nové registrácie výrazne zredukované.

Spoločnosť Samsung začala majiteľov zariadení informovať, že od 1. júna budú nové účty spoločnosti obmedzené na 5 GB online priestoru. Veľa používateľov smartfónov si štandardne synchronizuje fotografie do Samsung Cloudu, čo spôsobilo, že 15 GB kapacity sa naplnilo pomerne rýchlo z čoho vyplýva, že nových 5 GB sa zaplní oveľa rýchlejšie. Existujúcich účtov sa pripravované zmeny nedotknú a zostanú na úrovni 15 GB. Do zmeny limitov Samsung Cloudu ostáva už iba jeden týždeň, takže je najvyšší čas si teraz zabezpečiť 15 GB.

Dokonca aj keď zatiaľ nemáte svoj Galaxy smartfón a plánujete si ho v blízkej dobe zakúpiť, môžete sa do Samsung Cloudu zaregistrovať už teraz, aby ste získali 15 GB online úložiska v Samsung Cloude. Vyzerá to tak, že zvyšok cenovej štruktúry cloudu sa nemení, takže stále platí nasledovné: 0,99 € / mesiac za 50 GB a 2,99 € / mesiac za 200 GB.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Recenzia Samsung Galaxy Buds: Skutočne bezdrôtové slúchadlá

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.