Predstavenie prebehne o pár dní v Číne.

Donedávna problematický Galaxy Fold postupne rozširuje svoju dostupnosť na stále viac a viac trhoch a kórejská spoločnosť sa pomaly blíži k uvedeniu ďalšieho skladateľného telefónu – W20 5G. Predchádzajúce úniky naznačovali, že by malo ísť konštrukčne o klasické véčko s flexibilným displejom. Pozvánka od China Telecom nakoniec prezrádza, že dizajn je v skutočnosti podobný Galaxy Fold. Niektoré špekulácie dokonca naznačujú, že model W20 5G bude iba 5G verziou Galaxy Fold. Plagát, ktorý zverejnil portál Dealntech tiež potvrdzuje, že model W20 5G bude predstavený 19. novembra vo Wuhan v Číne.

Podľa vyobrazenia môžeme s istotou povedať, že W20 5G prinesie trojitý zadný fotoaparát a ovládacie tlačidlá budú na rovnakom mieste ako pri Galaxy Fold. Okrem vyobrazenia z plagátu nemáme v rukách žiadne ďalšie parametre alebo špecifikácie. Zdroj však uvádza, že by mal byť v zariadení použitý celkom nový čipset Exynos 990, ktorý je už vybavený integrovaným 5G modemom.

Koncom minulého mesiaca spoločnosť Samsung upozornila na horizontálne skladateľný smartfón, no teraz sa zdá, že tento model ešte nie je pripravený na predstavenie. Tak či onak, o W20 5G by sme sa mali viac dozvedieť už čoskoro.

Zdroj a fotografie: Dealntech

Prečítajte si aj:

Huawei Watch GT 2: Ešte krajšie a s viac funkciami (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.