Ak máte pochybnosti o funkčnosti niektorých častí vášho zariadenia Samsung, tak v obchode Google play je už pomerne staršia, no stále funkčná aplikácia výhradne pre zariadenia Samsung. Nazýva sa SAMSUNG Galaxy Help a jednoducho vám diagnostikuje váš smartfón alebo tablet.

Nejde o profesionálnu diagnostiku softvéru a hardvéru, ale najmä o používateľskú, ktorá vás v jednoduchých sekciách prevedie kontrolou – snímačov, displeja, zvuku, kamery, konektorov a pod. Následne vám ukáže celý záznam vykonaného testu.

Screenshot_2016-02-27-16-28-29

Diagnostika vám ukáže aj úložisko, stav batérie a ponúkne jednoduchú správu týchto položiek. V aplikácii je zobrazený aj stav pamäte ram, ktorú môžete v prípade potreby vyčistiť, ak to samozrejme považujete za potrebné. Nechýba ani vyhľadávanie a vymazanie starých súborov aplikácií.

Aplikácia je bezplatná a zaujímavá len spomínanou diagnostikou zariadení, no ponúka aj ďalšie položky ako tipy/triky a pod. Tieto položky ale nie sú veľmi zaujímavé, možno iba pre používateľov starších zariadení, keďže informácie nie sú úplne aktuálne. To ale neznamená, že nové zariadenia si nemôžte diagnostikovať.

Aplikáciu si môžete stiahnuť tu: Link pre stiahnutie Google play.

 

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE