Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V najnovšom spoločnom projekte s Netflixom využíva Samsung naplno model S22 Ultra so špičkovým nočným režimom.

Spoločnosť Samsung Electronics v premiére predstavila krátky film Make STRANGER Nights Epic, pri ktorého natáčaní sa uplatnili vynikajúce funkcie a parametre modelu Galaxy S22 Ultra na fotografovanie a natáčanie v noci. Film je inšpirovaný populárnym seriálom Stranger Things, ktorého štvrtá séria práve beží na Netflixe. Obe firmy spolupracujú už niekoľko rokov, nový krátky film je možné vidieť na sociálnych sieťach na profiloch Samsungu.

Film inšpirovaný seriálom Stranger Things názorne ukazuje, prečo sa Galaxy S22 Ultra tak hodí pre nočné fotografovanie a natáčanie. V štvrtej sérii seriálu sa v noci otvára portál do iného sveta, do alternatívnej reality. Vďaka telefónu Galaxy S22 Ultra sa o niečo podobné môže pokúsiť každý – najmodernejšia mobilná technológia umožňuje zachytiť mnohé z toho, čo by inak zostalo ukryté v tme.

Noc ako kulisa pre úžasné príbehy

Vo filme Make STRANGER Nights Epic si mladé dievča strčí svoj telefón Samsung Galaxy S22 Ultra do zadného vrecka nohavíc a rozbehne sa na bicykli ku kamarátke na večierok, ktorého hlavnou náplňou je spoločné sledovanie štvrtej série Stranger Things. Počas cesty sa však nechtiac spustí kamera a začne natáčať, čo sa v tej chvíli deje vo Svete hore nohami. Všetky scény natočené na výšku skutočne vznikli pomocou telefónu Samsung Galaxy S22 Ultra[1].

Krátky film slúži aj ako praktická ukážka špičkových funkcií Samsungu Galaxy S22 Ultra pre nočné fotografovanie. Medzi hlavné prednosti patrí obrovské rozlíšenie zadného fotoaparátu (108 MPix) a veľké pixely 2,4 um na snímači s umelou inteligenciou. Výsledkom je lepšia schopnosť zachytávať svetlo aj pri jeho nedostatku. Videozáznamy sú tým pádom ostrejšie, jasnejšie a celkovo kvalitnejšie.

Galaxia plná výnimočného obsahu

Samsung a Netflix spolupracujú už dlho, majú za sebou celý rad podobných akcií a predmetom spolupráce sa opakovane stávali najpopulárnejšie seriály, ktoré sú na streamingovej platforme vidieť. V januári napríklad obe firmy propagovali druhú sériu seriálu Emily v Paríži – majitelia telefónov Samsung Galaxy Z Flip 5G sa mohli do kampane dokonca interaktívne zapojiť a vyskúšať si hlavnú rolu na animovanom plagáte.

Ďalším spoločným počinom bol krátky film Bridgerton na motívy rovnomenného seriálu, natočený pri príležitosti predstavenia série Galaxy S22 na februárovej akcii Unpacked. V trojminútovom skeči sa hrdinovia pokúšali svojimi nápadmi zaujať kráľovnú Charlottu. Zvíťazil vynálezca Lord Tristar so svojim vizionárskym dielom – obrovským neoklasicistickým plátnom s telefónom Galaxy S22 Ultra.

Spolupráca Samsungu a Netflixu bude pokračovať aj v budúcnosti, takže sa diváci môžu tešiť na ďalšie kvalitné a zábavné dielka.

Krátky film Make STRANGER Nights Epic mal premiéru deň po oficiálnom traileri na druhú časť 4. série Stranger Things, ktorú Netflix odvysiela 1. júla.

Film je k dispozícii na YouTube kanáli Samsungu


[1] Natočené telefónom Galaxy S22 Ultra. Na kvalitu záznamu môžu mať vplyv aktuálne okolité podmienky pri natáčaní. Filmovanie zo zadného vrecka a postavy zo seriálu Stranger Things boli doplnené v postprodukcii len ako ilustrácie.