Smartfón Galaxy A70 bude na Slovensku dostupný od polovice apríla, a to v modrom a čiernom farebnom prevedení.

To navyše bude ponúkať aj štýlový dúhový efekt, ktorý hrá úžasnými farbami v závislosti od smeru a odrazoch dopadajúceho svetla. Odporúčaná maloobchodná cena Galaxy A70 bude 399 eur.

Odlíšte sa elegantným dizajnom

Smartfón Galaxy A70 je vybavený 6,7-palcovým displejom Infinity-U a doposiaľ najväčšou obrazovkou v portfóliu výrobkov Galaxy A, a poskytuje tak pri každodenných činnostiach ešte podmanivejší zážitok doslova od okraja k okraju. Elegantný a ergonomický dizajn a pomer strán 20:9 ponúkajú pohlcujúci zážitok a zároveň umožňujú optimálne držanie.

Nenechajte si ujsť žiadny okamih

Vylepšený trojitý fotoaparát smartfónu je vybavený predným a zadným objektívom so supervysokým rozlíšením 32 Mpx a umožňuje robiť jasné ostré snímky vo vždy špičkovej kvalite obrazu, či už fotíte kdekoľvek alebo v ktorúkoľvek dennú dobu. 5 Mpx objektív vám umožňuje nastaviť hĺbku ostrosti pred vytvorením snímky aj po nej, takže si môžete zvoliť, čo chcete zdôrazniť a kde. V kombinácii s 8 Mpx ultraširokouhlým objektívom si môžete vychutnať panoramatické fotografie, ktoré zachytávajú obraz v rovnakom zornom uhle ako ľudské oko.

Optimalizátor scén Galaxy A70 vie rozpoznať a intuitívne vylepšiť až 20 scén. Vďaka funkcii Flaw Detection, ktorá automaticky identifikuje vady ešte pred stlačením spúšte, už nikdy nezmeškáte žiaden záber.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Dlhšia výdrž

Novinka sa dodáva s výkonnou batériou s kapacitou 4 500 mAh, ktorá poskytuje slobodu a pohodlie pre zdieľanie, streamovanie a hranie po celý deň. Vďaka super rýchlemu nabíjaniu s výkonom 25 W oživíte vybitú batériu teraz omnoho rýchlejšie.

Bezpečné pripojenie

Nové intuitívne umiestenie čítačky odtlačkov prstov v displeji Galaxy A70 umožňuje pohodlnejšie riadenie prístupu k vášmu smartfónu pre bezproblémový používateľský zážitok bez toho, aby bolo nutné meniť spôsob jeho držania. V spojení so službou Samsung Pass sa môžu používatelia prihlasovať k webovým stránkam a aplikáciám pomocou biometrického overovania ako jednoduchšieho a bezpečnejšieho spôsobu prihlásenia.

Túto jednoduchosť a praktickosť umožňuje zabezpečovacia platforma Samsung Knox, ktorá spĺňa požiadavky obranného priemyslu, ktorá chráni najrôznejšie komponenty od čipového balíka až po softvér. Samsung Knox zaisťuje bezpečnosť vašich osobných údajov v smartfóne Galaxy A70, aby ste ho mohli jednoducho a slobodne používať.

Využívajte svoje Galaxy naplno

Galaxy A70 ponúka platformu One UI spoločnosti Samsung, ktorá podporuje produktivitu a koncentráciu. Rozhranie One UI, ktoré bolo navrhnuté tak, aby vylepšilo používateľské prostredie zariadení Samsung Galaxy, umožňuje praktickejšie a inteligentnejšie ovládanie vrátane navigácie jednou rukou, ktorá zjednodušuje interakciu, keďže ovládacie prvky sú umiestené v dosahu jednej ruky.

Pre ešte väčšie pohodlie si môžu používatelia aktivovať nočný režim rozhrania One UI a prepnúť displej do režimu pre večerné sledovanie. Väčšiu kontrolu nad prevádzkovou dobou obrazovky môžu získať vďaka aplikácii App Timer pre Galaxy A70, ktorá poskytuje informácie o využití obrazovky. Okrem toho obsahuje Galaxy A70 aj služby Samsung Health, Bixby a ďalšie.

Nenechajte si ujsť ďalšie informácie o výrobkoch Galaxy A, ktoré budú zverejnené na akcii „A Galaxy Event“, ktorá sa koná 10. apríla na troch rôznych kontinentoch.

Ďalšie informácie o rade Galaxy A získate na internetových stránkach www.news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com alebo www.samsung.com/galaxy.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Samsung Galaxy A70 – technické špecifikácie

 Galaxy A70
Displej6,7″ FHD+ (1080×2400)
Super AMOLED
Displej Infinity-U
FotoaparátZadnýHlavný: 32 Mpx, f/1,7

Ultraširokouhlý: 8 Mpx, f/2,2 (123°)

So selektívnou hĺbkou ostrosti: 5 Mpx, f/2,2

PrednýSelfie: 32 Mpx, f/2,0
Telo164,3 × 76,7 × 7,9mm
Aplikačný procesorOsemjadrový, (dvojjadrový 2,0 GHz + šesťjadrový 1,7 GHz)
Pamäť6 GB RAM
128 GB vnútorné úložisko
Micro SD (až do 512 GB)
SIM kartaDuálna SIM (3 sloty)
Batéria4 500 mAh (typická)

Superrýchle nabíjanie

OSAndroid 9.0 (Pie)
Biometrická autentizáciaČítačka odtlačkov prstov v displeji, rozpoznávanie tváre
FarbaČierna, modrá
Dizajn3D Glasstic

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.