Do oficiálneho predstavenia zostáva ešte pár dní.

Nové TWS slúchadlá od Samsungu na svoje predstavenie stále iba čakajú, ale to nebráni YouTuberovi Jeffovi Schickovi, aby na svojom kanáli zverejnil unboxing video, v ktorom sa podelil o prvé dojmy z Galaxy Buds Pro. Je to pritom prvýkrát, čo vidíme slúchadlá “naživo” vo videu, ktoré nám potvrdilo viaceré dohady.

Zoznam technických parametrov potvrdzuje 5 hodín výdrže samotných slúchadiel a celkovo 18 hodín s nabíjacím puzdrom, ako aj odolnosť podľa IPX7, dotykové ovládania a aktívne potlačenie hluku ANC. Ani tentokrát sa nezabudlo na bezdrôtové nabíjanie.

Obsah balenia zahřňa slúchadlá a nabíjacie puzdro, kábel USB-A na USB-C, balíček extra silikónových koncoviek a príručku pre rýchly štart.

Oproti Galaxy Buds+ je pripravovaná novinka Buds Pro o niečo kompaktnejšia. Nové puzdro je vybavené LED indikátorom, ktorý informuje o zostávajúcej kapacite batérie. Buds Pro tiež prichádza s Ambientným režimom, ktorý automaticky detekuje hlasy v okolí. Prišlo aj na funkciu ANC, ktorá je podľa Jeffa dobrá, ale zaostáva za ANC na AirPods Pro od Applu.

Všetko podstatné sa dozvieme už 14. januára počas predstavenia noviniek radu Galaxy S21.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: Digital Slang

Prečítajte si aj:

Oficiálne: Smartfóny Samsung Galaxy S21 budú predstavené 14. januára

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.