Samsung celú situáciu prešetrí.

Skladateľné smartfóny možno predstavujú budúcnosť telefónov, avšak ich uvedenie na trh sprevádzajú pôrodné bolesti. Samsung chcel začať predávať svoj telefón Galaxy Fold v apríli tohto roka, avšak kvôli problémom s predprodukčnými vzorkami sa rozhodol posunúť uvedenie na trh na koniec septembra.

Kórejský výrobca medzičasom odstránil hlavné nedostatky dizajnu, avšak zdá sa, že problémom sa úplne nevyhol. Brian Heater z portálu TechCrunch totiž upozornil na problémy s jeho testovacím kusom – displej skladateľného telefónu sa poškodil už po dni používania. Heater nevie, akým spôsobom sa to stalo, nakoľko mu telefón nespadol a ani ho vedome nepoškodil.

Samsung Galaxy Fold a malé kvapôčky v strede displeja. Zdroj: TechCrunch

Aj napriek tomu sa v strede obrazovky nachádzajú malé farebné kvapôčky, ktoré sa pravdepodobne vytvorili počas zatvárania displeja. Chybný kus telefónu sa už nachádza v Samsungu, ktorý celú situáciu prešetrí. Je možné, že ide o ojedinelý prípad a ďalší používatelia sa s týmto problémom nestretnú.

Viac napovedia najbližšie týždne, Galaxy Fold sa v týchto dňoch dostáva do predaja v ďalších krajinách.

Samsung Galaxy Fold sme si vyskúšali na výstave IFA 2019. Pozrite si ho v našom redakčnom videu

Zdroj: Android Police, TechCrunch

Prečítajte si aj:

Oficiálne: Samsung spustil predaj skladateľného smartfónu Galaxy Fold. Poznáme ceny

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit