Do uvedenia Galaxy Note 7 ostáva už len pár dní, ale vie sa o ňom už asi všetko.

Galaxy Note 7 tak bude obsahovať 5,7-palcový displej s rozlíšením QHD, Super AMOLED, ďalej 4 GB RAM, 12 MPix kameru so svetelnosťou f/1.7. Zatiaľ nie je známe, či kamera podporuje aj optickú stabilizáciu obrazu. Predná kamera má rozlíšenie 4 MPix, na palube je 64 GB pamäti pre používateľa, podporovaný je microSD slot a batéria ma kapacitu 3500 mAh. Prepojovacím portom je USB-C a odomykanie telefónu je možné aj pomocou rozpoznania očnej zrenice. Rozmery zariadenia sú 153,5 × 73,9 × 7,9 mm, hmotnosť je 168 gramov. Súčasťou Galaxy Note 7 je aj dotykové pero na pohodlné písanie poznámok.

Rovnako uvidíme aj nové okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR, ktoré budú pripravené pre telefón Galaxy Note 7 – práve kvôli portu USB-C. Farba okuliarov je čierna, rozmery sú 207 × 122 × 98,5 mm a poskytujú široké zorné pole 110°.

gearvr-2016_nowat

Najnovší únik informácií ukazuje telefón Samsung Galaxy Note 7 zo všetkých uhlov a obrázky sú vo veľmi dobrej kvalite. Nižšie uvádzame galériu všetkých možných pohľadov na tento telefón vo farbe modrej, striebornej a čiernej ako aj detailný pohľad na pero S Pen.

Predstavenie tohto telefónu aj okuliarov je naplánované na 2. augusta v New Yorku a jeho predaj začne celosvetovo 19. augusta. Predpokladáme, že tento deň budú niektoré kusy v predaji už aj na Slovensku.

Zdroj: OnLeaks

Viac k téme:

VIDEO: Pozrite si prvú reklamu na telefón Samsung Galaxy Note 7

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.