Predstavenie modelu Galaxy Note 9 sa tento rok očakáva skôr.

Aktuálny model Galaxy Note 8 sa predstavil koncom augusta 2017. Dlho sa povráva, že pripravovaný Galaxy Note 9 by sa mal predstaviť už v polovici júla. Teraz sa jeho predstavenie odkladá približne o dva týždne, kvôli posledným úpravám v dizajne.

Začiatkom mája navštívil zástupca spoločnosti Samsung predajné miesta v Šenzene, aby si prezrel a vyskúšal vybrané zariadenia Oppo, Xiaomi a Vivo. Všetko sa to udialo pod zámienkou, aby získal bezprostredný používateľský zážitok z týchto smartfónov.

Očividne sa mu to, čo videl páčilo. Na základe získaných poznatkov sa rozhodol previesť na pripravovanom Galaxy Note 9 zopár zmien v dizajne, ktoré budú mať za následok spomínané odloženie predstavenia.

Predstavenie Galaxy Note 9 sa presúva na začiatok augusta.

Prevádzaná zmena by sa mala dotknúť zmenšenia hrúbky ochranného skla o 0,5 mm. Pôvodné sklo na pripravovanom Galaxy Note 9 je o 1,5 mm hrubšie, ako tomu je v prípade modelu Note 8. Táto zmena môže mať úzke prepojenie aj na využívanie snímača odtlačkov prstov, ktorý by mal byť zabudovaný v displeji. Touto zmenou by získal senzor lepšiu a presnejšiu odozvu.

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Note 9: Vybrané regióny dostanú extrémnu pamäťovú verziu s 8 GB RAM a 512 GB ROM

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.