Aktualizácia sa momentálne nachádza v štádiu testovania.

Samsung potešil niektorých majiteľov smartfónov Galaxy S9 a S9+ nečakaným vianočným darčekomzačal distribuovať aktualizáciu na Android 9.0 Pie. Dostupnosť aktualizácie potvrdilo aj niekoľko slovenských používateľov nebrandovaných telefónov z voľného predaja.

Logicky sa však objavili otázky majiteľov druhej vlajkovej lode, Galaxy Note 9, ktorí takisto čakajú na aktualizáciu na najnovší Android. Aj pre nich máme kladnú odpoveď. Samsung momentálne testuje aktualizáciu a podľa webovej stránky tureckého zastúpenia spoločnosti ju začne distribuovať od 15. januára 2019. Tá istá stránka tiež prezradila, že majitelia starších vlajkových lodí, Galaxy S8/S8+ a Galaxy Note 8, by sa mali dočkať aktualizácie v polke februára 2019.

Je možné, že pár dní až týždňov potrvá, dokedy sa aktualizačný súbor dostane do vášho smartfónu, avšak je pozitívne, že celý proces aktualizovania sa spustí už čoskoro.

Zdroj: gsmarena.com

Prečítajte si aj:

Vianočný darček od Samsungu: Galaxy S9 a S9+ dostávajú aktualizáciu na Android 9.0

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit