Spoločnosť Samsung predstavila rozmanitú ponuku príslušenstva pre svoju vlajkovú loď Galaxy Note8.

Čo v nej nájdete?

Clear View Standing Cover

Kryt Clear View Standing Cover neslúži len na ochranu. Vďaka nemu viete Galaxy Note8 umiestniť do ideálnej polohy na pozeranie videí. Jeho priateľské užívateľské prostredie umožňuje s ľahkosťou sledovať upozornenia, prijímať hovory, a to všetko bez nutnosti jeho otvorenia. K dispozícii je v štyroch farebných prevedeniach – v čiernej, modrej, fialovej a zlatej.

Cena krytu vychádza na 49 eur.

LED View Cover

Vďaka tomuto krytu s LED displejom budete mať všetky upozornenia na vašom Galaxy Note8 vždy pod kontrolou.  K jednotlivým kontaktom môžete navyše pridávať jedinečné ikony, čím volajúceho ešte  jednoduchšie identifikujete. Vo vnútri krytu sa tiež nachádza vrecko na kreditnú alebo cestovnú kartu. Kryt je dostupný v čiernej, modrej, fialovej a zlatej farbe.

Cena LED View Cover vychádza na 59 eur.

 

Alcantara Cover

 

O bezpečnosť vášho Galaxy Note8 sa postará odolný kryt Alcantara Cover. Je vyrobený zo špeciálneho materiálu, ktorý sa zvykne používať v luxusných automobiloch. Kryt ochráni smartfón pred poškriabaním i otrasmi a navyše ho môžete pohodlne umyť vodou a mydlom. Kryt je k dispozícii v čiernej, ružovej, khaki a tmavo šedej verzii.

Odporúčaná cena je 39 eur.

 

2Piece Cover

Tento kryt zaujme na prvý pohľad. Hravé geometrické tvary neslúžia len na ochranu rohov telefónu, ale zároveň zariadeniu dodávajú špecifický štýl a umožňujú pohodlnejšie držanie. Matný plast zabezpečuje ochranu a je ho možné jednoducho pripevniť alebo oddeliť od telefónu pomocou drobných prísaviek.

Kryt sa predáva v čiernej, modrej a fialovej farbe za cenu 14,90 eur.

 

Standing Cover

Tento kryt ochráni váš Galaxy Note8 pred poškodením a zároveň sa postará o plnohodnotné používanie jeho Infinity displeja. Stojan umiestnený v zadnej časti zariadenia umožní pohodlnejšie sledovanie videí a zároveň zamedzí rozbitiu či poškodeniu smartfónu.

K dispozícii je v čiernej a modrej farbe za 36,90 eur.

 

Clear Cover

Poskytuje ďalšiu vrstvu ochrany. Kryt je len 0,95mm široký, takže sa pohodlne drží a zároveň nechá vyniknúť prirodzenej krásne Note8.

Kúpiť si ho môžete za 14,90 eur.

 

Polohovateľná bezdrôtová nabíjačka

Položte Galaxy Note8 na bezdrôtovú nabíjačku a dobite ho na 100 % popri tom, ako sledujete film či chatujete s priateľmi. Nabíjačku môžete použiť aj ako stojan, na ktorý podľa potreby telefón položíte, či už vodorovne alebo zvisle.

Nabíjačka je dostupná v čiernej alebo hnedej farbe za cenu 69 €.

V ponuke nájdete aj rýchlo nabíjateľné externé batérie s kapacitou 5 100 mAh v modrej a čiernej farbe za odporúčanú cenu 59 €.