Modelový rad Galaxy S10 sa verejnosti predstavil iba pred pár dňami.

Aktuálne prichádza prvá aktualizácia softvéru na jeho najväčšieho a najvybavenejšieho zástupcu. S prichádzajúcim updateom sa opravujú kritické problémy so softvérom  a bezpečnosťou. Určite najviac potešujúcou správou je  možnosť preprogramovania tlačidla Bixby.

Pri pohľade na zoznam zmien je zrejmé, že aktualizácia opravuje iba niekoľko chýb, ktoré sa viažu nielen na samotný OS, ale aj používateľskú nadstavbu os spoločnosti Samsung.

Aktualizácia tiež opravuje menšie problémy s predvolenou aplikáciou Fotoaparát, ale aj zlepšuje presnosť a rýchlosť čítačky odtlačkov prstov pod displejom.

Aplikácia Fotoaparát je integrovaná do aplikácie Instagram, čo umožňuje posielať videá a fotografie priamo na váš Instagram účet, pomocou aplikácie Fotoaparát od Samsungu. Výsledkom by mali byť kvalitnejšie fotografie.

OTA aktualizácia pre Galaxy S10+ bola zatiaľ zaznamenaná iba v Holandsku, Nemecku, Veľkej Británii a Francúzsku. Je ale vysoko pravdepodobné, že v najbližších dňoch dorazí aj do iných regiónov.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy: Takéto pocity máme z nového Samsung Galaxy S10+ (redakčné VIDEO)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.