Dobrou správou je, že kórejská spoločnosť už nebude zväčšovať rozmery.

O vlajkových smartfónoch vieme už takmer všetko. Dávnejšie sa na verejnosť dostalo aj niekoľko ochranných obalov a skiel, ktoré naznačovali a potvrdzovali očakávaný dizajn, vrátane minimálnych rámikov okolo displeja s dierou pre prednú kameru.

Najnovšie uniklo video, v ktorom je pravdepodobne skutočný ochranný kryt pre Galaxy S10+. Tento ochranný prvok sa pritom porovnáva aj s niekoľkými ďalšími smartfónmi, takže je možné získať pomerne dobrú predstavu o veľkosti očakávaného zariadenia Galaxy S10+.

Pokiaľ je vo videu skutočné ochranné púzdro pre Galaxy S10+, tak to bude porovnané práve s modelom Galaxy S9+. Video prezrádza, že model S10+ bude mať podobný tvar a rozmery, pričom je na mieste očakávať, že práve riešenie displeja Infinity-O, prinesie podstatný nárast v zobrazovacej ploche Super AMOLED panela.

Model Galaxy S9+ má 6,2-palcový displej, pričom ďalší zástupca vo videu – model OPPO Find X, má 6,4-palcový displej. Keďže tento čínsky model má podobne veľké telo ako Galaxy S9+, tak to naznačuje, že práve takto by mohol najnovší počin od Samsungu vyzerať. Aspoň čo sa týka pomeru displeja k telu zariadenia. Nesmieme v tomto prípade zabudnúť na otvor pre selfie kameru, priamo v displeji.

Ak je skutočne na videu zachytený ochranný kryt pre Galaxy S10+, tak budeme musieť očakávať horizontálne usporiadanie hlavných fotoaparátov na zadnej strane telefónu. Nie je ešte doteraz známe, koľko kamier Samsung použije. Očakáva sa, že číslo by sa v prípade tohto modelu mohlo zastaviť na čísle 3. Taktiež nie je vylúčené aj použitie 4 hlavných fotoaparátov.

Dobrou správou je (aspoň podľa videa), že zostane zachovaný 3,5mm konektor pre slúchadlá. Upozorňujeme, že stále existuje pomerne veľký priestor na nepresné informácie, ktoré vykresluje uniknuté video.

Zdroj: Pocketnow

Prečítajte si aj:

Cena Samsungu Galaxy S10+ s terabajtovou pamäťou vám vyrazí dych. My ju už poznáme

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.