Fotky sú podobné, všimli sme si však odlišnosti.

Samsung Galaxy S10+ vzbudzuje veľké očakávania. Tohtoročný model S9 a S9+ totiž priniesol iba kozmetické vylepšenia a tak sa očakáva, že vlajková loď pre rok 2019 príde s výraznejšími technologickými inováciami. Očakáva sa snímač odtlačkov prstov v displeji a tiež aj duálny predný fotoaparát, ktorý je zakomponovaný priamo do displeja.

Galaxy S10+ by mal ponúknuť aj trojitý zadný fotoaparát, ktorý bude podľa našich očakávaní kombinovať hlavný zadný fotoaparát, teleobjektív s optickým priblížením a širokouhlý fotoaparát. Existenciu trojitého fotoaparátu potvrdzujú aj dve fotografie, ktoré kolujú internetom a zachytávajú údajnú nadchádzajúcu vlajkovú loď od Samsungu.

Fotografie sa však čiastočne odlišujú. Na jednej z nich je komponent s fotoaparátom čierny, na druhej fotke pôsobí priehľadným dojmom. Môže to byť dané rôznym uhlom pri fotení. Na fotkách však badať aj odlišné veľkosti jednotlivých fotoaparátov, resp. vzdialenosti medzi nimi. Nakoľko ide o neoficiálne fotografie, nikto negarantuje ich vernosť. Môže však ísť o dva rôzne modely, resp. zariadenia.

Fotografia z portálu Weibo po úprave a manuálnom zvýšení expozície v oblasti zadného fotoaparátu

Zdroj: techradar

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10+ s predným duálnym fotoaparátom potvrdzujú aj najnovšie úniky. Prichádza mierne sklamanie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit