S11+ alebo S20+?

Oznámenie nových vlajkových lodí spoločnosti Samsung sa blíži a tým pádom rastie aj počet informácií a fotografií, ktoré o pripravovaných telefónoch kolujú internetom. Nedávno sa objavili informácie o možnej zmene názvu – rad Galaxy S11 sa možnože bude predávať pod názvom Galaxy S20. Takisto poznáme plánovaný dátum ich predstavenia, ktorý je aktuálne stanovený na 11. februára 2020.

Známy leaker OnLeaks aktuálne zverejnil render zadného fotoaparátu pluskovej verzie smartfónu Galaxy S11/S20. Ten bude obsahovať pravdepodobne 4 zadné fotoaparáty v tvare písmena L. Ich zloženie je podobné ako v prípade konkurenčného Huawei P30 Pro – v ľavom stĺpci sa nachádza ultraširokouhlý fotoaparát, hlavný fotoaparát a teleobjektív s 5× priblížením. V pravom stĺpci môžete vidieť ToF senzor a blesk.

Galaxy S11+ by však mal ponúknuť doteraz najväčší senzor hlavného fotoaparátu v telefóne, 108 Mpx rozlíšenie a záznam videa v 8K rozlíšení pri 30 fps. Zvyšné detaily spoznáme najneskôr vo februári.

Takto by mal vyzerať zadný fotoaparát v Galaxy S11+/S20+

Zdroj: OnLeaks

Prečítajte si aj:

Smartfóny Samsung Galaxy S11 vraj prídu do predaja pod iným názvom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit