Tvrdí to leaker Ice universe.

Samsung iba pred pár dňami spustil predaj svojej najnovšej vlajkovej lode Galaxy Note10 a internetom už kolujú špekulácie o pripravovanom modeli Galaxy S11.

Leaker Ice universe, ktorý v minulosti priniesol v predstihu viacero presných informácií o pripravovaných telefónoch, tvrdí, že Galaxy S11 bude mať vo výbave fotoaparát s funkciou, aká tu doteraz ešte nebola.

Ice nešpecifikuje, čím by mala byť tajomná funkcia špecifická, avšak odporúča počkať na Galaxy S11, ak je pre vás prvoradý fotoaparát v telefóne.

Pripomeňme, že Samsung v minulosti priniesol variabilnú clonu v hlavnom fotoaparáte. Tento rok sa vylepšovanie fotoaparátov v telefónoch nesie najmä v znamení zvyšovania optického priblíženia, pričom tieto inovácie prinášajú čínski výrobcovia.

Otázkou teda ostáva, čo Samsung práve vyvíja vo svojich laboratóriách a akej úžasnej fotofunkcie sa dočkáme v Galaxy S11.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Predstavenie Samsung Galaxy Note10/10+ na slovenskom trhu (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit