S veľkým výrezom pre fotoaparát vyzerajú originálne.

O pripravovanej sérii Galaxy S21 sa v posledných dňoch dozvedáme veľké množstvo informácií. Jedna z posledných správ dokonca prezrádza, že horúcich noviniek by sme sa mali dočkať už 14. januára. Táto správa podporuje tvrdenie, že séria Galaxy S21 bude predstavená v skoršom termíne, než na aký sme zvyknutí z minulých rokov. Do skladačky tentokrát pribudli aj ochranné puzdra, ktoré takisto potvrdzujú už známy dizajn fotoaparátov.

IceUniverse zverejnil na Twitteri niekoľko obrázkov, zobrazujúcich údajné puzdra pre Galaxy S21. Podľa zdroja by mali byť už vo výrobe, aby boli k dispozícii počas januárového predstavenia nových vlajkový smartfónov.

Ochranné puzdro kopíruje modul fotoaparátov a ešte viac posilňuje dôveryhodnosť dizajnu, ktorý sa objavuje čoraz častejšie. Veľmi zaujímavo vyzerá chýbajúca časť puzdra, ktorá pomáha zvýrazniť dizajn fotoaparátov. Samotný Samsung sa k niektorým únikom vyjadril a potvrdil, že čas konania udalosti Unpacked môže byť upravený v reakcii na rýchlo sa meniace trhové prostredie. 

Povráva sa, že séria Galaxy S21 bude obsahovať najrýchlejšiu RAM na trhu, zatiaľ čo model Galaxy S21 (SM-G991U) by mal dostať do výbavy 3880 mAh batériu. Väčší model SM-G996U by mal mať oproti predchodcovi batériu o niečo väčšiu. Kapacita vraj narastie na 4660 mAh.

Zdroj: IceUniverse

Prečítajte si aj:

Dnes začínajú oficiálne predobjednávky na nové iPhony 12 (všetky verzie)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.