Nová tmavozelená farba sa bude vynímať na top modeli série.

Iba pred pár týždňami sa začali objavovať obrázky modelu Galaxy S22 Ultra, ktoré odhalili dizajn inšpirovaný modelmi Galaxy Note 20 Ultra a LG Velvet. Najnovšie sa však dozvedáme, že toto zariadenie údajne dostane luxusnú tmavozelenú farbu, ktorú odhalil spoľahlivý leaker Ice Universe

Pred pár dňami sme sa mohli pozrieť aj na dizajn ostatných zástupcov série Galaxy S22. Teraz však portál LetsGoDigital na základe už známeho dizajnu a získanej farby pripravil rendery, ktoré tmavozelenú verziu Galaxy S22 Ultra zobrazujú v jej plnej kráse.  

Podľa portálu Galaxy Club bude model Galaxy S22 Ultra dostupný v štyroch farbách: zelenej, čiernej, bielej a tmavočervenej. Ostatní zástupcovia série Galaxy S22 budú k dispozícii vo viacerých farebných verziách: v bielej, čiernej, zelenej, béžovej, ružovo-zlatej, svetlomodrej a sivej farbe. Model Galaxy S22+ bude údajne dostupný aj vo fialovom prevedení.

Očakávame, že trojica zariadení bude predstavená na podujatí Unpacked vo februári budúceho roka. Model Galaxy S22 Ultra/Note bude vybavený 6,8-palcovým QHD+ Amoled displejom, štyrmi fotoaparátmi so 108 Mpx hlavným senzorom, 40 Mpx selfie fotoaparátom, 45 W rýchlym nabíjaním a samostatným slotom pre pero S Pen. 

Pre náš región bude aj tento najväčší zástupca série obsahovať čipovú sadu Exynos 2200. Po softvérovej stránke by nemal chýbať One UI 4.1 založený na Androide 12.

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.