Makety odhaľujú dizajnové rozdiely.

Do predstavenia novej série Galaxy S23 zostáva čoraz menej času. Nie je preto prekvapením, že už teraz sa na internet dostali všetky tri makety modelov Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra. Tie nám zároveň potvrdzujú všetky dizajnové rozdiely, ktoré nové vlajkové telefóny spoločnosti Samsung budúci rok ponúknu.

Pokým niektoré fotografie zobrazujú iba jeden zo smartfónov série, tak ďalšie nám ich ukazujú spolu, vďaka čomu je vidieť aj tie najmenšie dizajnové rozdiely medzi nimi. Po dizajnovej stránke sa toho medzi klasickými smartfónmi už príliš veľa nedeje, čoho dôkazom je aj Samsung. Hlavný dizajn dnešných telefónov zostáva väčšinou nezmenený, až na zostavy fotoaparátov, ktoré smartfónom dávajú originálny dizajn.

Fotografie nám zobrazujú všetky tri modely telefónov Galaxy S23 v čiernobielom prevedením, pričom je vidieť, že objektívy fotoaparátov sú kruhové a samostatne oddelené. To sme mohli vidieť už pri modeli Galaxy S22 Ultra. V prípade telefónov Galaxy S23 a S23+ tak ide o dizajnový prvok, ktorý im dodáva nezameniteľný charakter a vyzerá aj veľmi dobre.

Naopak, model Galaxy S23 Ultra zostáva takmer nezmenený, a zachováva si aj ostré rohy. Opäť tak ide o akýsi kváder, ktorý umožňuje do tohto tvaru vtesnať obrovský displej.   

Pozornému oku určite neunikol jeden prvok, ktorý sa oproti predchádzajúcim renderom zmenil. Na maketách je totiž vidieť, že slot pre SIM karty sa premiestnil zo spodnej strany na bok všetkých troch modelov.

Ďalšie detaily o sérii Samsung Galaxy S23 nájdete nižšie:

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.