Fotoaparát je pre mnohých používateľov tou najdôležitejšou funkciou.

Modelový rad Samsung Galaxy S23 vraj v blízkej dobe čaká nová veľká aktualizácia, ktorá výraznejšie zvýši výkon fotoaparátu a zároveň opraví niekoľko chýb. Zatiaľ je to síce len nepotvrdená informácia, ale pochádza od dôveryhodného zdroja, ktorým je twitterovský účet IceUniverse. Ten zvykne mávať presné informácie o rôznych zaujímavostiach zo zákulisia Apple aj androidových výrobcov.

Samsung Galaxy S23 už teraz patrí v oblasti fotografovania a natáčania videa medzi najlepšie smartfóny, čo dokazuje aj test nášho šéfredaktora Ondreja Macka.

Niektorí používatelia sa ale sporadicky sťažovali na určité problémy, napríklad s HDR či oneskorením uzávierky. Zdá sa však, že postihli len malú časť vlastníkov týchto zariadení. V každom prípad, IceUniverse tvrdí, že fotoaparáty celého modelového radu čaká „optimalizácia“.

To, že nejaký výrobca krátko po vydaní telefónu dopĺňa softvérovými aktualizáciami určité funkcie, prípadne ich vylepšuje, je v dnešnej dobe stále častejšie. Zdá sa, akoby sa spoločnosti doslova spoliehali na spätnú väzbu od používateľov a možnosť opraviť chyby či vylepšiť funkcie už počas jeho predaja.

Pripomeňme, že dvojica Galaxy S23 a S23 Plus má rovnaký fotoaparát, teda 50 Mpx hlavný snímač, 12 Mpx širokouhlý a 10 Mpx teleobjektív s trojnásobným optickým zoomom. Galaxy S23 sa môže pýšiť až 200 Mpx hlavným objektívom, 12 Mpx širokouhlým a dvojicou 10 Mpx teleobjektívov – jeden s trojnásobným a druhý s desaťnásobným optickým zoomom.

Zdroj: Twitter.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.