Modelový rad Samsung Galaxy S24 už nie je tajomstvom v žiadnej oblasti.

Predstavenie série Galaxy S24 od spoločnosti Samsung je už za rohom a ak sa všetky doterajšie úniky potvrdia, do predstavenia nezostáva ani len mesiac. Počas posledných týždňov sa pritom odhalili kompletné špecifikácie týchto smartfónov a internet bol plný únikov informácií týkajúcich sa pripravovaných modelov. Čo však doteraz chýbalo, boli snímky, ktoré by nakoniec potvrdili farby smartfónov zo série Samsung Galaxy S24.

Tieto snímky sa teraz na internete objavili v kompletnej zostave a ak zvažujete kúpu niektorého z modelov čakajúcich na svoje predstavenie, tak si už teraz môžete vyberať jeho farebnú verziu. Okrem toho však unikla aj pozvánka na predstavenie, ktorá opäť poukazuje na už známy dátum predstavenia vlajkových lodí od Samsungu.

Samsung Galaxy S24 vo farebných prevedeniach

Dizajn smartfónov zo série Samsung Galaxy S24 už nie je žiadnym tajomstvom. Samsung už tradične vsadí na overený dizajn, ktorý sa bude od predchádzajúcej generácie smartfónov líšiť len minimálne. Zaujímavé však budú farebné prevedenia smartfónov, keďže Samsung vsadí aj na živé farby, ktoré potešia najmä mladších používateľov. Čierne telefóny totiž nájdeme na každom rohu, no žltú použije len máloktorý výrobca.

Na internet uniklo viac ako 100 snímok modelového radu Samsung Galaxy S24, ktorý ponúkne trojicu smartfónov. Vyššie na snímkach ste mohli vidieť len niektoré z nich, keďže sa nám sem celá galéria nezmestí. Ak by ste sa však chceli pozrieť na všetky farebné prevedenia telefónov, zavítajte na tento odkaz a prezrite si farby, ktoré Samsung zvolil pre svoj nový rad vlajkových smartfónov pre rok 2024.

Okrem snímok však unikol aj zoznam špecifikácií, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou pochádza práve zo Samsungu. Tento zoznam zdieľal leaker Evan Blass na sociálnej sieti Threads a vďaka nemu môžeme vidieť, aký displej, fotoaparát, batériu, konštrukciu či pamäťovú konfiguráciu budú mať všetky tri modely série. Nižšie sa môžete pozrieť na to, ako budú modely vyzerať po stránke výbavy.

Špecifikácie série Samsung Galaxy S24Zdroj: Threads (@evanblass)
Špecifikácie série Samsung Galaxy S24

Objavila sa aj pozvánka na predstavenie

Zatiaľ nemožno povedať, do akej miery je uniknutá pozvánka na predstavenie vlajkových lodí zo série Samsung Galaxy S24 reálna. Na internete sa však objavilo pozvanie na udalosť, ktorá by sa mala spájať práve s týmito telefónmi a tiež poukazuje na prítomnosť AI v týchto smartfónoch. Tieto informácie by korešpondovali s predchádzajúcimi únikmi a aj dátum na pozvánke odkazuje na aktuálne očakávaný dátum predstavenia smartfónov.

Ak by ste sa chceli pozrieť na pozvánku, zavítajte na tento odkaz.

Na pozvánke možno vidieť dátum 18. január o 3:00 KST. Keď si však tento čas prepočítame, tak na našom trhu by šlo o predstavenie 17. januára 2024 o 19:00 nášho času. preto je vysoko pravdepodobné, že rovnakú pozvánku predvedie Samsung už čoskoro. A ak aj nie, je najvyšší čas na to, aby popredný juhokórejský výrobca smartfónov začal svojich fanúšikov pripravovať na predstavenie modelového radu Samsung Galaxy S24.

Zdroj: androidauthority.com, X (@mysterylupin), sammobile.com, Threads (@evanblass)

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.