Opäť bude zameraná na fotoaparáty.

Spoločnosť Samsung je známa ukážkovým prístupom k softvérovej podpore svojich smartfónov. Nielenže ju má takmer najdlhšiu zo všetkých výrobcov Android zariadení, ale svoje Galaxy zariadenia aktualizuje aj veľmi rýchlo a pravidelne. Dôkazom tejto snahy sú aj aktuálne modely série Galaxy S24, ktoré do vienka dostali až 7 ročnú softvérovú podporu.

Hoci zariadenia série Galaxy S24 boli predstavené v januári tohto roka, tak už stihli obdržať jednu veľkú aktualizáciu, ktorá bola zameraná na viaceré oblasti vrátane fotoaparátov. Okrem kvality fotografií bola táto februárová aktualizácia zameraná aj na zlepšenie kvality displejov všetkých modelov. Nová správa z portálu GSMArena teraz informuje, že Samsung pripravuje ďalšiu veľkú aktualizáciu, ktorá by mala doraziť v apríli

Aj táto pripravovaná aktualizácia bude zameraná na zlepšenie kvality fotoaparátov. Zdroj informuje, že informácie o aktualizácii sa týkajú modelu Galaxy S24 Ultra, avšak nie je vylúčené, že niektoré ďalšie vylepšenia z oblasti fotoaparátov získajú aj Galaxy S24 a S24+. Je potrebné podotknúť, že ako prvý o tejto aktualizácii informoval spoľahlivý leaker IceUniverse, čo znamená, že ide o veľmi vierohodnú informáciu. Pokiaľ teda vlastníte model Galaxy S24 Ultra, tak už teraz sa môžete tešiť na viaceré vylepšenia.

Aktualizácia fotoaparátov bude zameraná na presnejšie vyváženie bielej farby, ako aj zvýšenie kvality fotografií, ktoré sú zachytávané teleobjektívmi. Aj napriek tomu, že už marcová aktualizácia prináša aj niektoré vylepšenia fotoaparátov, tak tie nebudú ani zďaleka takého rozsahu, aké prinesie veľká aprílová aktualizácia.

Vyzerá to tak, že majitelia Galaxy S24 Ultra sa majú na čo tešiť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.