Zosumarizovali sme hlavné novinky nových vlajkových lodí, ktoré sú primárne zamerané na umelú inteligenciu.

Samsung oficiálne predstavil smartfóny série Galaxy S24. Dočkali sme sa modelov Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra. O týchto telefónoch sa v posledných týždňoch veľa písalo a internetom kolovali mnohé informácie a technické špecifikácie, avšak aktuálne už vieme, aká je realita – detaily sme priniesli v samostatnom článku TU.

Kórejský výrobca takisto oficiálne potvrdil existenciu svojho inteligentného prsteňa Galaxy Ring a ukázal ho. O prsteni si môžete prečítať detailné informácie TU.

Udalosť Galaxy Unpacked sme sledovali naživo spolu s hosťom Marekom Pažickým zo slovenského Samsungu a cez livestream na našom YouTube sme ju komentovali. Marek zodpovedal vaše otázky, ktoré ste sa pýtali priamo v čete na YouTube počas priameho prenosu.

Počas komentovaného prenosu sa priamo zo San Jose pripojil Ondrej Macko. Pokiaľ sa teda chcete dozvedieť všetko dôležité o novinkách smartfónov Galaxy S24 a zároveň nahliadnuť do kuchyne tohto výrobcu, pozrite si náš livestream. Aj zo záznamu:

Ďalšie informácie o telefónoch série Galaxy S24 sa dozviete aj v našom videu:

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit