Trojica tabletov svojim dizajnom neprekvapí. Alebo áno?

O tabletoch Samsung Galaxy Tab S8 sme už v minulosti informovali, takže ak čítate našu stránku pravidelne, pravdepodobne vám tento článok neprinesie veľa nových informácií. K dispozícii však máme oficiálne rendery pripravovanej trojice tabletov, ktoré zverejnil známy Evan Blass.

Prémiové tablety radu Galaxy Tab S8 budú k dispozícii v štandardnej verzii s 11-palcovým displejom, vo verzii Tab S8+ s 12,4-palcovou uhlopriečkou a prekvapujúco aj v 14,6-palcovej verzii s názvom Tab S8 Ultra. Všetky modely ponúknu 120 Hz AMOLED displeje a procesory Snapdragon 8 gen 1, resp. Exynos 2200.

Dizajn tabletov Galaxy Tab S8 a S8+ neprekvapí. Zariadenia majú moderný dizajn s tenkými rámikmi okolo displeja a viac-menej vyzerajú rovnako ako ostatné prémiové tablety na trhu. Predná kamera je zabudovaná do širšej hrany okolo displeja.

Galaxy Tab S8 Ultra však zaujme výrezom v displeji. O tejto dizajnovej vlastnosti sme už informovali. Vo výreze sa nachádzajú dva fotoaparáty – štandardný a ultraširokouhlý. A podobne ako Apple, ktorý zabudoval výrez do nových MacBookov Pro, aj Samsung sa rozhodol neznížiť kvalitu fotoaparátov a radšej použiť výrez v displeji.

Zatiaľ nie je známe, kedy Samsung oficiálne predstaví svoje tablety. Predpokladáme však, že sa tak stane počas najbližších týždňov.

Samsung Galaxy Tab S8Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Tab S8
Samsung Galaxy Tab S8+Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Tab S8+
Samsung Galaxy Tab S8 UltraZdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Zdroj: evleaks

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit