Samsung Galaxy Z Fold3 5G sa teší veľkému záujmu.

Aj keď do predstavenia tohto modelu zostáva niekoľko týždňov, už teraz si môžeme spraviť pomerne dobrú predstavu o dizajne a technických parametroch tohto skladateľného zariadenia. Doteraz pritom nie je jasné, či selfie kamera vo vnútri zariadenia bude zabudovaná v displeji, alebo nie.

Nádej na technologický pokrok pritom prinášajú rendery od leakera Ice Universe, ktoré zobrazujú selfie fotoaparát zabudovaný v displeji. Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že práve Ice Universe podporuje teóriu, že Galaxy Z Fold3 5G príde s novou generáciou selfie fotoaparátu, ktorý bude zabudovaný pod displejom.

Je tak možné, že práve druhá polovica tohto roka prinesie nasadenie druhej generácie technológie selfie fotoaparátov, a že riešenie spoločnosti Samsung má vyššiu priepustnosť svetla ako ktorákoľvek iná technológia na trhu.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G príde 11. augusta so Snapdragonom 888 a 12 GB RAM, v zelenej, čiernej a ružovo bielej farbe. Bude mať 7,55-palcový vnútorný flexibilný displej a 6,23-palcový vonkajší displej. Obidva panely budú podporovať obnovovaciu frekvenciu 120Hz. K dispozícii bude podpora dotykového pera S Pen aj certifikovaná vodoodolnosť. Batéria údajne dostane kapacitu 4 400 mAh a bude podporovať 25W káblové a 15W bezdrôtové nabíjanie.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Samsung Unpacked: 11. augusta očakávame viacero horúcich noviniek

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.