Leakeri odhaľujú ďalšie informácie o pripravovanom smartfóne Galaxy Z Fold6.

Predstavenie nových skladateľných smartfónov od Samsungu sa nezadržateľne blíži. Tak ako to už býva zvykom, odhalenie týchto telefónov prebehne v lete, pričom juhokórejská spoločnosť je aktuálne v pokročilom štádiu ich príprav. A medzi všetkými možnými únikmi ohľadom výkonu telefónov sa postupne dozvedáme aj detaily spojené s ich dizajnom.

Posledný únik informácií sa orientuje na dizajn modelu Samsung Galaxy Z Fold6, ktorý bude väčším modelom z dvojice predstavených telefónov. Známy leaker Ross Young upozorňuje na päť farebných prevedení, v ktorých sa bude tento model prezentovať. Dve z toho by však mali byť exkluzívne, nebude na trhu teda väčší počet týchto modelov v daných farbách.

Galaxy Z Fold6 v piatich farbách

Ako už vychádza zo skorších predpovedí, model Galaxy Z Fold6 od Samsungu bude štandardne dostupný v troch farbách. Konkrétne ide o tmavomodrú, bledoružovú a striebornú. Samsung však v týchto troch prevedeniach vykonal mierne zmeny, keďže tmavomodrú farbu aktuálne označuje ako Navy a striebornú zasa ako Silver Shadow. K týmto trom farbám by sa však mali pridať aj ďalšie dve prevedenia.

Samsung Galaxy Z Fold6 na prvých obrázkochZdroj: OnLeaks×Smartprix
Samsung Galaxy Z Fold6 na prvých obrázkoch

Jedným z nich bude čierny model, ktorého farba sa bude oficiálne nazývať Crafted Black. Druhou farbou, ktorá sa len teraz pridala na zoznam, je štandardná biela. Ako však leaker uvádza, pôjde o modely vo farebných prevedeniach, ktorých bude vyrobený menší počet kusov. Vo výsledku teda pravdepodobne pôjde o farebné verzie dostupné exkluzívne na e-shope Samsungu.

Posledný únik však odkazuje aj na pamäťové konfigurácie telefónu. Samsung Galaxy Z Fold6 by mal byť dostupný s troma rôznymi veľkosťami interného úložiska. Najmenším úložiskom tak bude 256 GB a vo vyšších konfiguráciách sa stretneme s 512 GB a 1 TB verziou. Výraznou zmenou dizajnu má byť tiež úprava pomerov strán. Samsung v tomto smere vykoná praktickú úpravu, na ktorú sme už odkazovali v našom predchádzajúcom článku.

Zdroj: sammobile.com, X (@DSCCRoss)

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.