Je dostupná v najnovšej beta verzii One UI 4.

Samsung sa taktiež pripravuje na uvedenie Androidu 12 pre svoje smartfóny. Iba pred pár hodinami bola pritom uvoľnená druhá beta verzia nadstavby One UI 4, ktorá prináša množstvo nových funkcií. Medzi nimi samozrejme nechýba dizajn Material You. 

Ten však v novej beta verzii vytlačil farebné akcenty používateľského prostredia, keďže tie sa budú meniť dynamicky. Ďalšou funkciou z Androidu 12 je aj nové ovládanie mikrofónu pri videohovoroch. 

Samsung One UI 4Zdroj: AndroidPolice

Portál Android Police ďalej informuje, že je dostupná aj ďalšia nová funkcia v podobe úprav metadát priamo v aplikácii Samsung Galéria. V aplikácii je tak teraz možné upraviť okrem miesta zhotovenia aj názov fotografie, dátum a časGoogle rovnakú funkciu pre aplikáciu Fotky sprístupnil už skôr.

Malá zmena sa dostala aj do inej časti aplikácie. V sekcii Vytvoriť sa pri označení viacerých fotografií zmenil celkový náhľad na ponuku. Namiesto klasického zoznamu možností, ich nová verzia aplikácie zobrazí ako dlaždice. Každá dlaždica má pritom krátky popis, ktorý informuje o jej funkcii.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.