Aplikácie začína byť dostupná v Obchode Play alebo Galaxy Store.

Samsung Internet 14.0 beta ponúka vylepšené nastavenia ochrany osobných údajov a zabezpečenia. Nová verzia umožní aj pohodlnejšie používanie na skladateľných zariadeniach.

Nové a vylepšené funkcie ochrany osobných údajov

Samsung Internet 14.0 beta chráni pri prehliadaní pomocou vylepšeného inteligentného blokovania sledovania, ktoré detekuje, keď sa vás web snaží sledovať, a automaticky ho zablokuje. Nová verzia prehliadača tiež predstavuje nový bezpečnostný ovládací panel, ktorý má uľahčiť sledovanie a kontrolu nastavení súkromia a prezeranie užitočných denných štatistík, napríklad počtu blokovaných kontextových okien a sledovacích nástrojov. 

Vylepšený zážitok zo sledovania na skladateľných zariadeniach Galaxy

Skladateľné zariadenia Galaxy budú môcť používať Flex režim, ktorý umožní sledovať video v hornej polovici obrazovky, zatiaľ čo ovládacie prvky videa budú zobrazené v dolnej polovici. So Samsung Internet 14.0 sa pri prehrávaní videa na celú obrazovku tento režim aktivuje automaticky. 

Nový multitasking 

Samsung Internet 14.0 beta umožňuje aplikácii App Pair spúšťať súčasne viac internetových prehliadačov Samsung, čo umožňuje prezerať webový obsah vo formáte rozdelenej obrazovky. Podporované budú tri prehliadače, avšak pre využívanie tejto možnosti je potrebné mať v smartfóne nainštalovaný One UI 2.5 a novší.

Medzi ďalšie užitočné funkcie aplikácie Samsung Internet 14.0 beta patria:

Pero S Pen na text: Pomocou pera S Pen môžete na tabletoch Galaxy Tab S7 teraz písať priamo do oblastí textových polí (vrátane panelov s adresou) a rukopis sa transformuje na text. 

Režim Čítačka: Vylepšený režim Čítačka slúži na automatickú reorganizáciu textovo náročných stránok do lepšie stráviteľného a ľahko čitateľného formátu.

Samsung Internet 14.0 bude oficiálne uvedený na trh v apríli.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Začíname s Androidom: Udržujte svoj Galaxy smartfón v kondícii

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.