Na ploche takmer 300 m2 bude k dispozícii celé produktové portfólio značky Samsung. Okrem iného sa tu dajú aj servisovať produkty, sami sme si vyskúšali, že úroveň znalostí predajcov je vysoká. V tomto centre sa tiež budú ukazovať produkty, ktoré sa ešte len pripravujú do predaja.

Naše video sme nakrútili spolu so Sajfom, ktorý stál pri otvorení tejto predajne, ďalej sme hovorili s majiteľom predajne a tiež prezidentom Samsung Electronics pre Česko a Slovensko.

Nám sa osobne veľmi páčila prezentácia režimu Ambient pre televízory, je zrejmé, že priu štruktúrovanej stene to vyzerá naozaj veľmi dobre.

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak otvorila svoju najnovšiu a zároveň najväčšiu značkovú predajňu na Slovensku v Avion Shopping Park Bratislava. Po bratislavskom Bory Mall, SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku ide o štvrtú značkovú predajňu.

Nová Samsung Galéria poskytne zákazníkom najkomplexnejšiu ponuku produktov z portfólia značky Samsung – najnovšie QLED televízory, vrátane 8K, domáce kiná, soundbary, chladničky a práčky, robotické a tyčové vysávače, ako aj smartfóny a nositeľné zariadenia.

„Naša najnovšia Galéria je výkladnou skriňou toho, čo v súčasnosti na slovenskom trhu ponúkame. Verím, že jej návštevníci sa nechajú inšpirovať tým, čo Samsung v súčasnosti ponúka,“ uviedol Seung Joo Shin, prezident Samsung Electronics Czech and Slovak.

Nová Samsung Galéria má rozlohu takmer 300 metrov štvorcových a nachádza sa v blízkosti klziska v Avion Shopping Park Bratislava. Bola navrhnutá s dôrazom na čistotu dizajnu, praktickosť a vzdušnosť. Zákazníkom je k dispozícii odborné poradenstvo a vyškolený personál. Súčasťou predajne je aj zákaznícke servisné stredisko. Otvorená bude denne od 10:00 do 21:00, počas víkendov od 9:00.

Aktuálne akcie

Telefón Samsung Galaxy S9 dostanete v uvádzacej cene 649 eur (s cashback 200 eur) a k tomu sú aj hodinky Gear S3 Classis. Telefón A6 je uvádzaciu cenu 229 len v tejto predajni.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.