Okrem bezpečnostnej záplaty je jej súčasťou aj vylepšenie kvality fotoaparátov.

Kórejská spoločnosť opäť nezaháľa a zavádza novú aktualizáciu v dostatočnom predstihu. Spolu s najnovšími bezpečnostnými opravami pre Android aktualizácia obsahuje vylepšenia v oblasti fotoaparátov a funkcie pre rýchle zdieľanie. Firmvér má označenie G998BXXU3AUDA a veľkosť takmer 1,2 GB. Potešujúce je, že aktualizácia bola vydaná pre používateľov Galaxy S21 v Európe. Celý zoznam zmien si môžete pozrieť na screenshote nižšie.

Rovnako ako všetky dôležité aktualizácie od spoločnosti Samsung, aj najnovšia aktualizácia série Galaxy S21, sa v súčasnosti sprístupňuje menšiemu počtu používateľov v Európe. V nasledujúcich týždňoch by sa mala postupne rozšíriť do ďalších regiónov. Ak ste ešte nedostali upozornenie na aktualizáciu, môžete ju skontrolovať tak, že v aplikácii Nastavenia prejdete do sekcie Aktualizácie softvéru. 

Po aktualizácii väčšiny zariadení série Galaxy S21 na najnovšie vydanie firmvéru by spoločnosť Samsung mala zaviesť bezpečnostné opravy z mája 2021 na ďalšie zariadenia zo svojho portfólia, čo by rovnako nemalo trvať dlho. Čoskoro tak môžeme očakávať aktualizácie aj pre smartfóny série Galaxy Note20 a nové modely Galaxy A.

Zdroj: XDA-Developers

Zdroj: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S21 vs iPhone 12: Ktorý je lepší? (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.