Všetko v znamení cenovej dostupnosti a prémiového multimediálneho zážitku.

Galaxy Tab A 10.1 je určený pre všetkých tých, ktorí hľadajú výhodný pomer ceny a výkonu. Tablet sa bude dodávať v štýlovom kovovom prevedení v troch základných farebných variantoch: klasickom čiernom, striebornom a zlatom. Na Slovensku sa začne predávať od 1. apríla v čiernej a striebornej farbe vo verziách Galaxy Tab A 10.1 WiFi za 209 eur a Galaxy Tab A 10.1 LTE za 269 eur.

Pohlcujúci displej, priestorový zvuk

Tablet zaujme na prvý pohľad tenkým kovovým telom a presvedčivým pomerom ceny a výkonu. K jeho hlavným prednostiam patrí 10,1-palcový (25,53 cm) Full HD displej s vysokým jasom a úzkym rámikom. Obrazovka vďaka tomu zaberá 80 % plochy prístroja. O zvukovú kulisu tabletu sa starajú kvalitné stereo reproduktory s podporou priestorového zvuku Dolby Atmos 3D. Ten si môžu používatelia vychutnať napríklad pri streamovaní svojho obľúbeného seriálu – dokonca aj v HD kvalite.

Kompaktné kovové telo, slušný výkon a kapacita

Telo Galaxy Tab A10.1 má hrúbku len 7,5 milimetra a celý tablet váži menej než 470 gramov. Je jednoducho prenosný a v taške alebo kabelke ho skoro neucítite. Vďaka použitému materiálu a konštrukcii je tablet odolnejší voči mechanickému poškodeniu a zároveň skvele vyzerá. Ide tak o vôbec prvý tablet strednej triedy, ktorý bude Samsung dodávať v kovovom prevedení.

Rýchly a plynulý chod tabletu Galaxy Tab A 10.1 zabezpečuje výkonný procesor Lassen O+. Jeho internú pamäť s veľkosťou 32 GB je možné rozšíriť MicroSD kartou o ďalších 512 GB. Viac obsahu a väčší výkon si žiada viac energie. Tabletu ju v dostatočnom množstve a po dostatočne dlhú dobu dodáva batéria s kapacitou 6 150 mAh.

Univerzálne rodinné zariadenie

V detskom režime môžu rodičia a deti spoločne preskúmať množstvo hravých a náučných aplikácií. A pokiaľ sa deti vydajú na objaviteľskú cestu na vlastnú päsť, ako rodič si môžete aj naďalej zachovať prehľad a kontrolu nad tým, k akému typu obsahu majú vaše deti prístup a koľko času budú môcť tráviť vzdelávaním a hrou.

Ku Galaxy Tab A 10.1 bude k dispozícii množstvo rôznych puzdier a dokovacia stanica POGO. Prostredníctvom nej sa tablet prepojí s ďalšími inteligentnými zariadeniami a stane sa tak riadiacim centrom vašej modernej domácnosti.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Špecifikácie tabletu radu Galaxy Tab A 10.1

  • Telo 149,4 × 245,2 × 7,5 mm, 470 g
  • Materiál spracovania: kov
  • Displej 10,1-palcov 1920 × 1200 (224 ppi)
  • Pomer plochy obrazovky k ploche prístroja: 80 %
  • Maximálny jas: 400 nitov
  • Fotoaparát Zadný: 8 Mpx AF (f/1.9)
  • Predný: 5 Mpx FF (f/2.2)
  • Reproduktory Dual Stereo Speakers s podporou Dolby Atmos 3D Effect
  • Aplikačný procesor Lassen O+ (Octa 2×1,8 GHz + 6×1,6 GHz)
  • Pamäť 2 GB RAM + 32 GB ROM / 3 GB RAM + 32 GB ROM
    + slot pre kartu MicroSD (až 512 GB)
  • Batéria 6 150 mAh

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy A70 čoskoro v predaji na Slovensku: Zachyťte silu okamihu a buďte vždy v spojení

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.