Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Do otváracieho ceremoniálu parížskych hier zostáva menej ako sto dní a Samsung predstavuje doteraz najväčší tím partnerských športovcov

Samsung Electronics, oficiálny partner olympijských a paralympijských hier, dnes predstavil členov európskeho tímu Samsung Galaxy. Do začatia hier v tejto chvíli zostáva rovných sto dní.

Tím Samsung Galaxy pre parížske olympijské hry dosiahol rekordnú veľkosť, tvorí ho 57 športovcov, z ktorých 44 je z Európy. Reprezentanti rôznych európskych krajín budú môcť po celý čas hier čerpať podporu od Samsungu a naplno tak využiť svoj potenciál.

Barbora Seemanová
Barbora Seemanová

„Pevne veríme v olympijského ducha a v zmysluplné prepojenie športovcov a divákov, ku ktorému dochádza na olympiáde každé štyri roky,“ vyhlásil Benjamin Braun, marketingový riaditeľ Samsung Europe. „Dúfame, že aj táto komunita športovcov, ktorú Samsung tento rok podporuje, bude stáť pri zrode dlhodobých vzťahov so Samsungom, ale aj medzi športovcami navzájom.“

Tím Samsung Galaxy bude mať dôležitú úlohu pri napĺňaní firemného hesla „Open always wins“, teda „Otvorenosť víťazí“. Členovia tímu sa delia o svoje životné príbehy a ukazujú, ako Samsung svojimi technológiami otvára športovcom aj divákom nové možnosti. Každý člen tímu Samsung Galaxy dobre vie, že s otvorenou mysľou je cesta k víťazstvu podstatne jednoduchšia, a to zďaleka nielen v športe.

Na tohtoročných parížskych hrách spolupracuje Samsung so 44 športovcami, ktorí spoločne zdieľajú hodnoty otvorenosti a sebavyjadrenia.

Ďalšie informácie o účasti Samsungu na olympijských hrách: Samsung.com

Značky: