Prináša trojitý fotoaparát, displej Infinity-O a výkonnú batériu s kapacitou 5000 mAh. Cenovka je 179 eur.

Samsung predstavil Galaxy M11. Jeho hlavnými prednosťami sú multifunkčný trojitý fotoaparát, Infinity-O displej s HD+ rozlíšením alebo výkonná batéria s kapacitou 5000 mAh. Novinka je k dispozícii u vybraných predajcov elektroniky za odporúčanú maloobchodnú cenu 179 €. K dispozícii bude v čiernej a modrej farbe.

Neprerušovaný zážitok

Galaxy M11 ponúka charakteristický Infinity-O displej s uhlopriečkou 6,4 palca s HD+ rozlíšením. Či už hráte hry, sledujete videá alebo len prechádzate sociálne siete, displej s pomerom strán 19,5:9 spoločne s audio systémom Dolby Atmos, vás poteší. Dizajnová línia existujúceho radu sa tu zachovala. Galaxy M11 prichádza v dvoch štýlových farbách. Vďaka elegantnej konštrukcii, štíhlym rámčekom a zaobleným rohom sa smartfón pohodlne vojde do jednej ruky.

Inteligentné fotografie

Trojitý fotoaparát prináša inovácie v inteligentnom fotografovaní, vďaka ktorým je ľahké robiť snímky a videá. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpix spoločne s ultra širokým fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpix vám umožní zachytiť úžasné snímky. Fotoaparát pracujúci s hĺbkou ostrosti s rozlíšením 2 Mpix zase ponúka funkciu Live Focus, ktorá umožní vyniknúť snímanému objektu. A ak budete chcieť svojim fotografiám pridať trochu efektu, máte možnosť vďaka širokej škále filtrov a samolepiek.

Batéria s výdržou na celý deň

Samsung Galaxy M11 je vybavený batériou s kapacitou 5000 mAh a 15 W rýchlym nabíjaním, čo vám umožní stráviť viac času sledovaním obsahu a menej času nabíjaním. Interné úložisko 32 GB je možné rozšíriť microSD kartou až o 512 GB, čo znamená, že budete môcť dôležité okamihy uchovať v telefóne bez obáv z vyčerpania úložného priestoru. Zjednodušené rozhranie a pokročilé používateľské rozhranie vám umožňujú jednoduchú komunikáciu. Galaxy M11 je vybavený funkciou rozpoznávania tváre a snímačom odtlačkov prstov umiestneným na chrbte smartfónu.

 Galaxy M11
Displej[1]6,4 palca HD+ TFT
Infinity-O displej (720 × 1560)
Fotoaparát[Zadný fotoaparát]
Hlavný: 13 Mpix, f1,8
Ultra širokouhlý: 5 Mpix, f2,2
Hĺbkový: 2 Mpix, f2,4
[Predný fotoaparát]
8 Mpix, f2,0
Rozmery161,4 × 76,3 × 9,0 mm
ProcesorOcta-core 1,8 GHz Cortex-A53
Pamäť3 GB RAM
32 GB Vnútorné úložisko
MicroSD slot (až 512GB)
Batéria[2]5000mAh (Typická)
15W rýchle nabíjanie
BiometriaOdtlačok prstu na chrbte
AutentizáciaSkenovanie tváre
FarbyČierna
Modrá

[1] Rozmer displeja udáva uhlopriečka obdĺžnika bez zaoblených rohov. Skutočná zobrazovacia plocha je menšia vzhľadom k zaobleným rohom a otvoru pre objektív fotoaparátu.

[2] Obvyklá hodnota v podmienkach nezávislého laboratóriá. Menovitá (minimálna) kapacita je nižšia.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.