Samsung rozširuje sortiment nositeľného príslušenstva Galaxy o hodinky Galaxy Watch Active, náramky Galaxy Fit a slúchadlá Galaxy Buds – elegantné, moderné zariadenia, ktoré zjednodušujú správu aktivít pre rozvoj telesnej a duševnej kondície a pohody.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila svoje nové prírastky v sortimente nositeľného príslušenstva Galaxy: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e a Galaxy Buds. Smart hodinky, náramky na sledovanie fyzickej aktivity a bezdrôtové slúchadlá pre fanúšikov rôznych životných štýlov. Tieto nositeľné zariadenia Samsung robia dosahovanie cieľov týkajúcich sa telesnej a duševnej pohody príjemnejším, štýlovejším a zábavnejším zážitkom pre každého, kto hľadá životnú rovnováhu alebo väčšiu motiváciu. 

ProduktFarbyOdporúčaná maloobchodná cenaDostupnosť
Galaxy Watch Activečierna, strieborná, ružovo-zlatá, zelená249 €29. marca
Galaxy Fitčierna, strieborná99 €máj
Galaxy Fit ečierna, biela, žltá39 €máj
Galaxy Budsbiela, čierna, žltá149 €15. apríla
Powerbanka s bezdrôtovým nabíjaním (10 000 mAh s USB-C)strieborná, ružová49,90 €apríl

Galaxy Watch Active: móda a športový štýl

Pre vyznávačov módnych trendov, ktorí chcú žiť každý deň zdravšie, sú hodinky Galaxy Watch Active rovnako inteligentné ako krásne. Hodinky Galaxy Watch Active, ktoré sú nabité špičkovými funkciami porovnateľnými s hodinkami Galaxy Watch, sa dodávajú v športovom prevedení, ktoré je tenké, ľahké a všestranné, a pomôžu vám udržať si vyvážený životný štýl. Atraktívny, minimalistický dizajn umožňuje jednoduché ovládanie. Vyberte si štýlový ciferník a športový remienok vo farbe, ktorá bude zodpovedať vášmu jedinečnému štýlu.

Každodenná pohoda to nie je len sledovanie fyzickej zdatnosti. Galaxy Watch Active dokážu sledovať všetky dôležité aspekty vášho života. Vďaka funkciám pre sledovanie fyzických aktivít, spánku, stresu i zdravia sa hodinky Galaxy Watch Active stávajú osobným trénerom pre tých, ktorí túžia po zdravšom tele a duchu. Spájajú v sebe to najlepšie z dedičstva Galaxy so zdokonalenými funkciami pre udržanie telesnej a duševnej pohody a kondície.

  • Monitorovanie krvného tlaku: Hodinky Galaxy Watch Active, ktoré sú novým prírastkom v sortimente nositeľného príslušenstva Galaxy, umožňujú inteligentnejšie sledovanie krvného tlaku priamo na zápästí. Priamo do hodiniek Galaxy Watch Active si stiahnete výskumnú aplikáciu My BP Lab vyvinutú v spolupráci s Kalifornskou univerzitou v San Franciscu (UCSF), ktorá bude každý deň sledovať váš krvný tlak a fyzické zdravie.
  • Každý deň s pokojom v duši: Zvládanie stresu je teraz pomocou nástroja Stress Tracker v hodinkách Galaxy Watch Active menej stresujúce. Udržujte stres pod kontrolou a budete na dobrej ceste k dlhodobému zdraviu. Priamo z protistresového widgetu môžete začať s dychovými cvičeniami, ktoré vám vrátia potrebnú rovnováhu.
  • Jednoduché sledovanie telesnej kondície: Vyberte si aktivitu a začnite. Je to tak jednoduché. Hodinky Galaxy Watch Active vás sledujú a automaticky detegujú, či bežíte, idete na bicykli, veslujete, používate eliptický trenažér alebo robíte dynamický tréning. Manuálne si môžete vybrať sledovanie viac než 39 aktivít, nastaviť denné ciele a sledovať svoj pokrok.

Hodinky Galaxy Watch Active obohacujú váš životný štýl a vďaka bezproblémovej integrácii do ekosystému zariadení Galaxy umožňujú prepojenie s ďalšími zariadeniami. Hodinky Galaxy Watch Active sú kompatibilné s platformami Android a iOS a ponúkajú tréning v reálnom čase, sledovanie aktivít vo vnútri aj vonku a obsahujú obľúbené aplikácie tretích strán – vrátane aplikácií Under Armour, Spotify a Strava. Prostredníctvom asistenta Bixby, ktorý vám umožní volať alebo posielať správy, môžete ovládať Galaxy Watch Active hlasom bez toho, aby ste museli vziať telefón do ruky.

Galaxy Fit a Galaxy Fit e: každodenné udržiavanie kondície pre každého

Náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e podporujú aktívny životný štýl a sú určené pre všetky typy športových nadšencov, od príležitostných bežcov až po profesionálnych športovcov. Vďaka tenkému a ľahkému telu sa Galaxy Fit a Galaxy Fit e jednoducho štýlovo upravujú a pohodlne nosia celý týždeň.

Tenké a štýlové náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e umožňujú jednoduché a intuitívne sledovanie, ktoré vám pomôže dosiahnuť vaše ciele v oblasti telesnej kondície. Galaxy Fit a Galaxy Fit e začnú automaticky sledovať vašu aktivitu, keď sa venujete chôdzi, behu, veslovaniu, cvičíte na eliptickom trenažéri alebo začnete iné dynamické cvičenie. V aplikácii Samsung Health môžete taktiež ručne vybrať niektorú z viac než 90 prednastavených aktivít, a Galaxy Fit/Galaxy Fit e ju začne automaticky sledovať. Vďaka vylepšenej analýze spánku a inteligentnému zvládaniu stresu môžete sledovať vašu telesnú i duševnú pohodu v ktorúkoľvek dennú či nočnú hodinu.

Vďaka jednoduchému a intuitívnemu užívateľskému rozhraniu a vďaka inteligentným, užívateľsky prívetivým funkciám je možné náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e jednoducho používať aj pri najrôznejších aktivitách. Prijímajte upozornenia a správy alebo si skontrolujte widget zobrazujúci synchronizované informácie priamo z vášho telefónu – napr. budíky, kalendár alebo predpoveď počasia – bez toho, aby ste sa museli dotknúť telefónu. Pokiaľ cestujete do iného časového pásma, Galaxy Fit taktiež automaticky zobrazia dva ciferníky hodín, takže sa jednoduchšie zorientujete v dennom rozvrhu. Obe zariadenia sú vodeodolné až do tlaku 5 ATM, takže si ich v závere dňa môžete bez problémov ponechať na ruke, keď idete do sprchy a do bazénu.

Galaxy Buds: lifestylový spoločník do vášho ucha

Galaxy Buds sú špičkové bezdrôtové slúchadlá určené pre tých, ktorí požadujú bezproblémové pripojenie za všetkých okolností. Vďaka skutočne pohodlnému tvaru, jednoduchému ovládaniu, čistému zvuku a kompaktnej veľkosti sú každodenným lifestylovým spoločníkom vo vašom uchu.

Galaxy Buds ponúkajú špičkovú kvalitu zvuku, o ktorú sa stará zvuková technológia spoločnosti AKG. Funkcia Enhanced Ambient Sound vám umožní zreteľne počuť, čo sa deje okolo vás, aj keď máte slúchadlá práve v ušiach, takže nestratíte sluchový kontakt s okolím, ani keď telefonujete alebo počúvate svoju obľúbenú hudbu. Tvrdenie o špičkovej kvalite platí aj o kvalite záznamu vášho hlasu. Adaptívny duálny mikrofón sa skladá z jedného vstavaného mikrofónu a jedného vonkajšieho mikrofónu v každom zo slúchadiel, takže slúchadlá dokážu zachytiť váš hlas jasne a zreteľne v hlučnom a tichom prostredí.

Galaxy Buds s vami zvládnu celý deň a vydržia streamovať cez Bluetooth až šesť hodín, alebo s nimi zvládnete až päť hodín telefónnych hovorov. Ich kompaktné puzdro ich navyše dokáže nabiť na ďalších až sedem hodín a 15 minút rýchleho nabíjania dokáže predĺžiť výdrž Galaxy Buds až o 1,7 hodiny. Vďaka bezdrôtovému nabíjaniu a možnosti zdieľať energiu s iným zariadením môžete slúchadlám dodať potrebnú energiu aj v priebehu ich používania priamo z najnovšieho smartfónu Galaxy S10 od spoločnosti Samsung.

Galaxy Buds podporujú na najnovších mobilných zariadeniach Galaxy inteligentného asistenta Bixby, takže ich môžete aktivovať rýchlo a bez toho, aby ste sa vôbec museli dotknúť telefónu. Jednoducho hlasovými príkazmi vytáčajte hovory, odosielajte textové správy alebo skontrolujte úroveň nabitia vašich slúchadiel.

Špecifikácie produktov Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e a slúchadiel Galaxy Buds

Galaxy Watch Active
KategóriaVlastnosti produktu
FarbaStrieborná, čierna, ružovo-zlatá, zelená
Rozmery a hmotnosť40 mm, 39,5 × 39,5 × 10,5 mm, 25 g
Displej1,1” (28 mm) 360 × 360 AMOLED, plnofarebný Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3

Remienok20 mm (vymeniteľný)
Batéria230 mAh
Aplikačný procesorExynos 9110 dvojjadrový 1,15 GHz
OSTizen-based Wearable OS 4.0
Pamäť768 MB RAM + 4 GB interná pamäť
KonektivitaBluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
SenzoryAkcelerometer, gyroskop, barometer, snímač tepovej frekvencie, snímač okolitého osvetlenia
NabíjanieBezdrôtové nabíjanie podľa štandardu WPC
Odolnosť5 ATM + IP68 / MIL-STD-810G
KompatibilitaSamsung, iné zariadenia Android: Android 5.0 alebo vyšší, RAM viac než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 alebo vyšší

 

Galaxy Fit / Galaxy Fit e
KategóriaVlastnosti náramku Galaxy FitVlastnosti náramku Galaxy Fit e
FarbaČierna, striebornáČierna, biela, žltá
Displej0,95” plnofarebný AMOLED

120 × 240, 282 ppi

0,74” PMOLED

64 × 128, 193 ppi

Aplikačný procesorMCU Cortex M33F 96 MHz + M0 16 MHzMCU Cortex M0 96 MHz
OSRealtime OSRealtime OS
Veľkosť18,3 (š) × 44,6 (v) × 11,2 (tl.) mm

24 g (s remienkom)

16,0 (š) × 40,2 (v) × 10,9 (tl.) mm

15 g (s remienkom)

 

Pamäť2 MB RAM + 32 MB ROM128 kB RAM + 4 MB ROM
KonektivitaBluetoothBluetooth
SenzoryTepová frekvencia, akcelerometer, gyroskopTepová frekvencia, akcelerometer
Batéria120 mAh70 mAh
NabíjanieBezdrôtové NFCPOGO
OdolnosťOdolnosť voči vode do tlaku 5 ATM

MIL STD 810G

Odolnosť voči vode do tlaku 5 ATM

MIL STD 810G

KompatibilitaSamsung, iné zariadenia Android: Android 5.0 alebo vyšší, RAM viac než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 alebo vyšší

 

Galaxy Buds
KategóriaVlastnosti produktu
FarbaČierna, biela, žltá
VeľkosťSlúchadlo: 17,5 (š) x 19,2 (h) x 22,3 (v) mm/ Puzdro: 38,8 (š) x 70 (h) x 26,5 (v) mm
HmotnosťSlúchadlo: 5,6 g jedno slúchadlo / Puzdro: 39,6 g
KonektivitaBluetooth 5.0
SenzoryAkcelerometer, senzor priblíženia, Hallov senzor, senzor dotyku, detekcia vloženia či vybratia z ucha
BatériaSlúchadlo: 58 mAh / Nabíjacie puzdro: 252 mAh
USBTyp C
Reproduktor5.8pi Dynamic Driver
KompatibilitaAndroid 5.0 alebo novší, RAM 1,5 GB alebo viac
AudioAudio kodek: SBC, AAC, Scalable (proprietárny kodek spoločnosti Samsung)

 

Značky: