Premeňte svoju obývačku na galériu.

Pokiaľ dávate prednosť originálnemu dizajnu a hľadáte niečo netradičné, ponuka televízorov od Samsungu vás určite osloví. Z ponuky zaujme viacero modelov, medzi ktorými nájdete otočný televízor, outdoorový televízor vhodný na terasu alebo projektor s krátkou projekčnou vzdialenosťou a rozlíšením 4K.

Pri kúpe vybraných modelov lifestylových televízorov a soundbarov vám teraz Samsung vráti časť peňazí späť, a to až do výšky 950 eur. Stačí sa do 14 dní od nákupu zaregistrovať na stránke samsung.sk, nahrať kópiu pokladničného bloku a fotografiu výrobného štítku. Akcia platí do 27. júna 2021 alebo do vypredania zásob v prípade nákupu na samsung.sk a u vybraných predajcov.

Umelecké dielo vo vašej obývačke

Akcia sa vzťahuje na viaceré novinky z ponuky. Výhodnejšie teraz môžete získať napríklad televízor The Frame, ktorý v režime spánku nerozoznáte od klasického obrazu. Vašu obývačku tak veľmi jednoducho premeníte na galériu a na novom televízore si môžete zobrazovať známe umelecké diela alebo vlastné fotografie.

Zaujme aj televízor The Serif s unikátnym masívnym rámom. Ide o moderný dizajnový televízor, ktorý sa prispôsobí akémukoľvek interiéru a dokonca nepotrebuje ani stojan. Umiestniť ho je možné prakticky kamkoľvek a vďaka jedinečnému riešeniu rámu v tvare písmena I môže stáť dokonca aj na zemi, poličke alebo v knižnici. Horná časť televízora pritom môže slúžiť ako polička pre kvetináč či vázu. Televízor je možné postaviť na špeciálne naskrutkovateľné vysoké nožičky a jednoducho ho premiestňovať po izbe.

Otočný a outdoorový televízor 

V ponuke Samsungu sa nachádza aj prvý otočný televízor na svete. Model The Sero ocenia najmä fanúšikovia sociálnych sietí a online video obsahu. Jeho základnou charakteristikou je práve otočná obrazovka. Tento televízor nepotrebuje osobitný stojan, pri montáži sa prichytáva len oporná noha. Ak chcete, televízor je možné jednoduchšie premiestňovať po miestnosti pomocou koliesok, ktoré sa dokupujú ako príslušenstvo.

Obrazovka tohto televízora sa pri prehrávaní videa natočí na výšku alebo na šírku podľa toho, aký formát má reprodukovaný obsah. Natočenie obrazovky môže používateľ ovládať aj pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie v smartfóne.

The Sero je v prvom rade televízor, ale dá sa zmeniť na smartfón

The Sero je v prvom rade televízor, ale dá sa zmeniť na smartfón, Zdroj: Samsung

Pokiaľ radi sledujete svoj obľúbený obsah v exteriéri, pre vás má Samsung v ponuke model The Terrace. Ide o jediný outdoorový televízor na svete, ktorý je odolný voči vlhkosti (IP55), prachu, slnečnému žiareniu, mrazu i vysokým teplotám. Je to skrátka televízor, ktorý si môžete bez obáv umiestniť na terasu a vydrží tam po celý rok. Pre pohodlné sledovanie tento televízor používa antireflexnú obrazovku a vysoký jas umožnia sledovať video obsah aj počas slnečného dňa.

Televízor Samsung The Terrace

Televízor Samsung The Terrace. Zdroj: Samsung

Pokiaľ vás aj tie najväčšie televízory limitujú svojimi rozmermi a dávate prednosť veľkoformátovému sledovaniu filmov, môžete si vytvoriť domáce kino vďaka novým lifestylovým projektorom The Premiere s krátkou projekčnou vzdialenosťou a vykreslením obrazu s uhlopriečkou až 130-palcov.

Projektor Samsung The Premiere

Projektor Samsung The Premiere. Zdroj: Samsung

Všetky lifestylové televízory zaradené do akcie využívajú technológiu QLED, majú rozlíšenie 4K a sú vybavené operačným systémom Tizen s radom inteligentných funkcií a možnosťami prepojenia so smartfónom.

Soundbary

Samsung do cashback akcie tiež zaradil lifestylové soundbary HW-S60A/EN, HW-S61A/EN a HW-S50A/EN. K týmto soudbarom je možné výhodne získať aj prídavný bezdrôtový subwoofer SWA-W500.

V prípade, že plánujete svoju domácnosť vybaviť ďalšími spotrebičmi, máte možnosť si vybrať zo širokej ponuky. K dispozícii sú práčky a sušičky Samsung QuickDrive, široké portfólio chladničiek, QLED a NeoQLED televízory od Samsungu so 4K a 8K rozlíšením, ale aj smartfóny z radu Samsung Galaxy – Galaxy S21, skladateľné Galaxy Z Fold2 5G a Galaxy Z Flip 5G, tablety, smart hodinky Galaxy Watch3 či slúchadlá Galaxy Buds Pro. Sledujte akciové ponuky na tejto stránke.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.

Článok je pripravený v spolupráci so spoločnosťou Samsung Electronics Czech and Slovak.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.