V mobilnom svete potrebujeme nielen konzumovať, ale aj vytvárať obsah. A to aj na cestách. K tomu však často potrebujeme poriadnu klávesnicu.

Riešením je tenká a ľahká Samsung Smart klávesnica Trio 500, ktorá sa pohodlne zmestí do tašky a môžete ju so sebou nosiť aj celý deň. Umožˇ%nuje naraz pripojiť viac zariadení a pomocou klávesových skratiek si zrýchlite svoju prácu. Smart klávesnica Trio 500 sa dá kúpiť v čiernej a bielej farbe a stojí 44,90 eur.

Aj k tabletu, aj k smartfónu

Smart klávesnicu Trio 500 je možné naraz pripojiť k rôznym mobilným zariadeniam a to cez Bluetooth pripojenie. Na displeji zariadenia sa vtedy objaví oznámenie na pripojenie klávesnice a po odsúhlasení na nej zadávate 6-miestny kód, ktorý sa zobrazí na displeji.

Pripojenie k viacerým zariadeniam naraz.

Pripojenie k viacerým zariadeniam naraz. Zdroj: Samsung

Klávesnicu je možné cez Bluetooth pripojiť až k trom rôznym zariadeniam súčasne a prepínať medzi nimi tlačidlom. Takto si dokonca môžete pripojiť aj notebook a písať najprv na ňom a potom na mobile. Ideálne je to hlavne pri tesnom spojení telefónu a notebooku, ako to umožňujú zariadenia Galaxy.

Na každom zariadení si môžete vybrať tri aplikácie, ktoré sa dajú spustiť stlačením jedného z troch programovateľných tlačidiel na klávesnici Trio 500. Na každom zariadení to môže byť iná kombinácia. Napr. tablete spustenie videoprohrávača, na smartfóne zase prechádzate sociálne siete a pod.

Prepojenie je cez Bluetooth pripojenie.

Prepojenie je cez Bluetooth pripojenie. Zdroj: Samsung

Smartfón naozaj ako notebook

Vďaka Smart klávesnici Trio 500 môžete používať smartfón či tablet Galaxy v režime DeX skoro ako v počítač. Stačí opäť stlačiť tlačidlo na spustenie tohto softvéru a na smartfóne sa dajú písať písať poznámky, posielať e-maily a robiť ďalšiu prácu priamo v mobilnom zariadení.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.