Samsung uvedie nový update pre svoje nové telefóny Galaxy S7 a S7 edge, postupnosť uvádzania update je závislá od konkrétnej krajiny a operátora.

Samsung-Galaxy-S7-touch-performance-updat_nowat

Update (konkrétne označenie je XXUQAPD1) prináša viacero vylepšení v jednom balíku. Pre Galaxy S7 edge prináša vylepšenie dotyku palca na okraj displeja, čo vedie k vyvolaniu doplnkovej ponuky. V novej verzii by mal byť dotyk palca vyhodnotený v každom prípade správne, pričom v súčasnosti sa stáva, že tento dotyk musíte opakovať.

Ďalšie vylepšenia sa týkajú oboch modelov a v prípade fotoaparátu odstraňuje efekt padajúcich budov. To sa stáva vtedy, keď fotíte budovu zospodu a vznikne jav, že vrchná časť budovy sa nakláňa k zemi podobne ako šikmá veža v Pise. Ako presne vyrovnáva padajúce budovy, nie je zatiaľ zrejmé.

Veľkosť nového update je 156 MB a mal by sa objaviť vo vašom telefóne automaticky. Prípadne môžete vyskúšať voľbu Settings > About device a skúsiť manuálny update. Update bude k dispozícii aj na Slovensku, nemáme však informácie o konkrétnej dostupnosti.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.